Lycka



Nu mår jag bättre än på länge. Skönt! Det är inte roligt att må dåligt. Och ännu värre är det när det sätter sig på psyket. Då kan man inte blåsa, sätta på ett plåster och vänta på att det går över. Men jag har pratat med och fått hjälp av vänner. De är underbara! Jag blir så glad och rörd över att det finns människor som faktiskt bryr sig om mig!

Idag så kommer Frida hit, min bästa kompis! Ska bli så härligt att träffa henne igen. Saknar henne massor. Vi umgicks alltid i Svalöv, dygnet runt 6 dagar i veckan. Saknar det där. Saknar att inte bara kunna gå över till henne när jag vill. Att sitta i sängen och lyssna på musik och bara vara. Att inte kunna gå och köpa grillchips (!) och titta på film. Att inte kunna ut och gå med hundarna 200 gånger om dagen ihop. Att inte få små söta sms innan man ska sova där det står att hon saknar mig. Att inte kunna sitta och skratta på lektionerna. Att inte kunna sitta och läsa hennes sms och ge små pikar åt innehållet. Att ha samma intresse för hund, att kunna prata hund flera timmar på dygnet och ändå ha mer att säga. Att ha någon som vet allt om en och ändå finns kvar.
Jag saknar henne massor!

Trimmade Peo igår, så nu är han tjusig. Hade egentligen bara tänkt att plocka honom lite på huvudet, men när det var klart så såg han så lurvig ut på ryggen så då kunde jag inte låta bli att ta det också haha. Så nu kan man väl säga att han är putsad på riktigt! Min älskade hund!

Ska passa på att fotografera Peo tillsammans med Fridas hund Lipton idag (en svart Curly på ca 8 månader). Vill ha ut det på hemsidan!

Gå över...

De säger att det ska gå över. Det känns inte så. Det känns rent ut sagt för jävligt. Var ute på krogen för ett par dagar sedan, träffade en jättetrevlig och söt kille i baren, meeen.... det enda jag gjorde var att jämföra. Och det är bara att inse, det finns bara 1 original. Så antingen får jag hitta ett annat original eller så får jag ta mod till mig och prata med honom. Jag vet vilket jag vill. Men jag vet också att mod är en bristande vara.

Dessie, jag vet vad du säger. Jag vet vad jag borde göra. Men vad blir det för svar? Eller blir det kanske inget svar alls?


I can't seem to get my heart over you
Cause you creep into everything I do

Drömmer och vill

Och om jag fortfarande drömmer? Fortfarande vill? Vad ska jag ta mig till?

Förvirrat

Igårkväll var jag glad och nu är jag förvirrad. Allt kändes som innan, vi hade roligt, skämtade och så. Men nu på morgonen så kändes allt fel. Jag var fel och ivägen. Varför faller man alltid för orden? Är det någon mening att sitta här och skriva? Det hjälper inte. Det känns konstigt ändå. Och inget svar får man.

The more I have to win means the more I have to lose


Ryck upp dig

Va fan ska detta föreställa? Emelie, RYCK UPP DIG! Men varför känns det som om jag snarare gör tvärtom. Har hittat det yrke jag tror att jag vill ha, och satsa på. MEN, vill jag riskera det som jag måste för att klara av det, för att överhuvudtaget klara av det? Kan jag lämna alla här för att uppfylla min dröm? Och.. vill jag det? Som det känns just nu så vill jag inte det, men jag antar att det är dags att ta tag i sitt liv och göra det bästa av det. Men jag vill inte flytta så långt, inte själv. Det vågar och vill jag inte. Men jag har ingen mer än Peo att ta med mig. Är det ett tecken på att min liv saknar innehåll?
Det känns inte som om det blev något sammanhang i detta... men jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Hjälp mig. Varför finns det ingen färdig manua över vilka stigar man ska välja i livet?

Båsoxe.