28 februari - utedag och kaos!

Idag har jag och HeQuille haft en riktigt utedag! Vi har varit med Andrea och hennes skäggis på rapportträning, det var jättekul! Även om jag fick gå upp tidigt och sedan blev stoppad av polisen. Slapp dock undan böter, vilket jag är väldigt tacksam för! Andrea tog lite nya bilder på oss idag, lägger ut ett par här i bloggen lite senare när jag hunnit förminska dem.

Här är kaos i mitt kök. Det är så jag vill blunda när jag går in här, men jag orkar inte städa. Inte just nu. Inte en lördagkväll. Imorgon ska jag och mamma iväg på shoppingtur. Ska bli trevligt! Undrans om det innebär att jag måste ha något annat än mjukisbyxor på mig? Äsch, jag struntar i att smsa och fråga för då får jag bara ett nej till svar på den frågan. Jag får överraska henne!

Just nu så skrålar tv'n på hög volym, måste ju lyssna igenom alla bidragen i Melodifestivalen. Är föresten lite besviken på Johannes, han hade lovat att komma hit ikväll. Handlade hem mat och chips för kvällen, och när han inte kommit när klockan var halv 7 så ringde jag honom. Då var han på väg till Kristianstad för att gå på bio med ett par andra vänner. Tack för den säger jag då.....

27 februari - älskade vän och kärringjävel

Igårkväll så satt jag och Jocke på msn och pratade. Ett tu tre så fick jag förfrågan om att starta webcam. Eftersom Jocke är en av mina absolut bästa vänner så tryckte jag okej, och så var karusellen igång. Ja jisses vad jag skrattade, Jocke kan intyga. Jag låg dubbel av garv och när jag trodde att jag inte var kapabel till att skratta mer, så bevisade han att jag hade fel. Älskade vän!

Och så till det andra. Jävla kärring. Har varit arg hela dagen, hon har stört min annars så fina fredag. Imorse så var jag och HeQuille ute på morgonrundan så mötte vi en kärring och hennes fula jävla hund (ursäkta mitt dåliga språk, detta retar mig fortfarande). HeQuille var lös och stod och kissade på en snöhög (första kissningen för dagen så kan han stå i en hel kvart på samma ställe och kissa, vilket var fallet i detta ögonblick). Så fort han var klar kom han fram till mig och jag kopplade honom, var dock lite fumlig då mina fingrar var stelfrusna. När vi passerade tanten så frågar hon först vilket kön HeQuille har, när jag då svarar hane, så säger hon lite surt (precis som om jag tänkt fråga) att då får hundarna verkligen inte lov att hälsa. När jag då vänder ryggen till henne och börjar gå så ropar hon; håll din hund kopplad, han stör allmänheten".
GUUUUD vad jag önskar att HeQuille hade gått fram och bitit i hennes rullatorhjul så att kärringen inte hade kunnat gå hem med sin rälige råtta till hund.

26 februari - offentliga duschar

Är det något jag hatar så är det att duscha i offentliga duschar. Känns ruskigt ohygienskt, och hur kan man vara säker på att inget pervo satt upp en kamera eller något? Men iallafall så råkade jag ut för något annat igår, läs vidare så ska ni få höra;

Har nu för första gången på oerhört länge duschat i en offentlig dusch. Allt gick bra tills jag skulle ta på mig. Just som jag står med armarna i vädret och ska ta dra på mig tröjan (till saken hör att jag struntade i bh efter duschen), så börjar barnen på andra sidan rummet (ca 2 meter bort) att viska, och utbrister efter en stund till sin mamma; den tjejen har metall i sin bröstvårta!

24 februari - hundträning och nattblogg

GUD vad roligt det var att komma iväg på hundträningen! Jag är glad och trött.
HeQuille ligger nu bredvid mig i soffan och är trött och mysig. Älskade hund!
Lyssnar nu på One Republic, märkligt att man inte blir trött på vissa låtar!




PS. Vilket ord använde jag flest gånger?

24 februari - Tomas Ledin!

Idag är jag glad! Jag har fått mycket gjort och livet känns mycket lättare.
Var på gymmet imorse och sen kändes kroppen så skön. Därefter så körde jag till mormor Ellen, tog HeQuille med mig, och drack en kopp kaffe. Mamma var också på plats, vi skrattade och hade roligt alla 3. Mormor Ellen var mycket nyfiken på hur min civilstatus var, men tyckte att jag var mycket klok som bodde ensam och inte hade en gubbe att rätta mig efter. HA! Det skulle jag vilja se, då får jag bussa mina två hanhundar på den stackaren!

När vi druckit upp kaffet så stack jag hem till mamma & pappa för att städa bilen. Den blev så ren och fin så, till skillnad från Jessicas bil HAHAHAHA! Mamma bjöd sedan på semla, mums mums!

Nu ikväll så ska jag och Jenny på hundträning, jisses vad jag är på gott humör idag!



White Ghost's Dogo's Eugenio och Sanque's Daylight Robbery


Och tillslut, dagens lyckolåt!!


23 februari - gråt och förtvivlan

Idag är en dag som jag lätt skulle kunna förknippa med gråt och förtvivlan. För så har eftermiddagen sett ut. Ett stort tack till Er mina nära och kära för att ni ställer upp så som Ni gör. Ett enormt stort tack till Andrea för att Du hjälpte oss.

HeQuille ligger nu på golvet och sover gott. Han är helt slut, och jag betvivlar att han vill gå ut och kissa de närmsta timmarna. Jag älskar honom mer än vad jag har ord för.

Frida, jag tänker på Dig.


You are so divine to me
Your heart has a home in mine

22 februari - In your eyes

Kom precis innanför dörren efter en blöt morgonpromenad. Lurvas älskade den. Han ligger nu sjöblöt på badrumsgolvet och torkar. Längtar tills att det är så torrt utomhus så man kan komma hem med en torr hund, har glömt hur det känns.

Satt och kollade igenom musiken på datorn nu i veckan och hittade en låt som jag inte lyssnat på sedan i våras. Den är urmysig, och går nu på högvarv här hemma, igen!



So much wasted and each moment is slipping away





Och givetvis Ben Harpers, enligt mig, största gråtlåt.
Låten han skrev till sin bästa vän, Heath Ledger, då han vill ha en låt till sin dotter.

 

Every star in the night
promises the dawn
I will be there if you fall
to ever so heavily rest upon

All that I can give you
is forever yours to keep
Wake up every day with a dream
and happyever after in your eyes

21 februari - enorm hund

Lördagkväll, har precis tittat på Melodifestivalen i lugn och ro. Ensam.
Var och hämtade Martin och en kompis till honom innan ikväll, de skulle på förfest. HeQuille var med i bilen. När hans kompis upptäckte att det fanns en hund i bagaget så blev han mycket intresserad. Han lockade och lockade, men HeQuille brydde sig inte alls, förrän jag kallade på honom. Då satte han sig upp och tittade åt mitt håll. Killen drog ett djupt andetag och väste "HUNDEN ÄR JU ENORM!!!!!".

Plockade fram klickern för en stund sedan. HeQuille blev överlycklig! Nu kan han high-five, och är fullkomligt bedårande när han gör det. Och ni som har sagt att jag har tur för att jag har en lurvig hund, då de enligt er inte dregglar, ni har fullkomligt fel. HeQuille hade ikväll stora slemsnören som hängde i skägget och som sedan torkades mot mina byxor. Jaja, ett visst svinn får man räkna med. Han kan ju iallafall high-five nu, min enorma hund!


21 februari - The Curious Case of Benjamin Button

Ikväll så var jag och Petra på bio. Som ni kanske förstår på rubriken så tittade vi på Brad Pitt's senaste film. Jisses vad bra den var! Jag grät och grät, ja slutet var som ett enda vattenfall från mitt håll.
Sen ska tilläggas att Brad Pitt är något av det snyggaste som någonsin gått i ett par skor. Förlåt att jag svär, men FY FAN vad han är snygg!!!!! Var bara tvungen att tillägga det!
Filmen var ca 3 timmar lång, och helt klart sevärd! Ni kan tro att den ska införskaffas!





19 februari - snö i massor

Jobbade till 16, därefter hem och hämtade HeQuille och begav mig till gymmet. Mötte upp Petra och Emma där med deras hundar och sen blev det en långrunda, härligt! Sen så gick jag och Petra och tränade, fast på varsett håll.
Mamma & pappa bjöd på kvällsmat, tacos. Mums!
Sen kom Petra hem till mig, har suttit och tjattrat i soffan! Tack för besöket.

Imorgon blir det jobb, sen spårträning och sen förhoppningsvis bio.

19 februari - serier

Och så igår var det dags, en mycket efterlängtad kväll. Det var säsongsstart av Grey's anatomy.
Vilken serie. Wow. Jag kan bara förundras. Jag gråter, jag skrattar, helst allt på samma gång. Och så fort avsnittet är slut så längtar jag till kommande vecka, kommande avsnitt.
Snart börjar även Cityakuten, det är det absolut sista säsongen, och det känns lite som att ta farväl av en kär gammal vän. Serien har rullat x antal år nu, så hur ska det kännas utan den? Har nog inte känt sådan tomhet sedan Chicago Hope avslutades.

Och ni som har missat, Navy CIS satte igång i tisdags kväll. Skitbra serie. Också ett måste.

Gör jag något annat än tittar på serier?

18 februari - mina vackra, underbara hundar!








17 februari - till mina föräldrar



Till mina föräldrar, för att de är just mina
Inga ord i världen skulle någonsin
kunna beskriva hur värdefulla de är


Hold me, even though I know you're leaving
And show me all the reasons you would stay
It's just enough to feel your breath on mine
To warm my soul and ease my mind

17 februari - oro

Idag hade jag tid hos gyn. Åkte aldrig dit. Är skiträdd för vad de skulle kunna säga.
Var på gymmet imorse, det var skönt. Att bara träna, inte prata, inte tänka.
Ikväll är jag så slut i kropp, huvud, ja jag känner mig i det närmsta utmattad.

Grattis Elin på födelsedagen!

16 februari - gym

Jisses vad jag älskar mina lediga dagar! Konstigt nog så har jag alltid så mycket jag ska göra på dessa få timmar. Märkligt fenomen.
Imorse så körde jag och Petra ut med hundarna och la ett par spår. Jag har hittat var jag ska bo. Nu ska bara huset bli tomt haha! Det hade varit helt perfekt för mig och hundarna. I love! Efter att hundarna fått sitt så skulle vi till gymmet. Träffade Admir, som jag inte sett på år och dagar, vilket var jättekul! Inte för han såg ut att göra särskilt mycket, lyssnade mest på sin I-pod tyckte jag. Ska påpeka detta vid ett senare tillfälle.

Imorgonbitti blir det först till gymmet och sedan ska jag med HeQuilles uppfödare och titta på ett kennelsyskon. Ska bli spännande, han var så himla fin när han var valp!



Maybe I was stupid
For telling you goodbye
Maybe I was wrong
For tryin' to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too

15 februari - utmaning

Såg att jag blivit utmanad i Maddes blogg. Här kommer reglerna:

*Gå in i mappen "mina bilder"

*Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen

*Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden

*Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade.

Ni som är utmanade är: Ellinor, Julia, Dessie, Andrea, Frida och Jennie


Jag och Julia

15 februari - citat

Citat från mitt horoskop för dagen:
Varje gång du upptäcker att du inte lever som i en kärleksroman blir du besviken.

15 februari - motion

Ja jisses, den varan har det blivit gott om idag. Först så promenerade jag och HeQuille ut och hämtade bilen hos Jennie, och vilket härligt väder det var, underbart! Därefter ut en sväng till mamma & pappa, slängde mig i deras soffa och tittade på På spåret, perfekt söndagsnöje! Sen blev det ytterliggare en långpromenad tillsammans med familjen, HeQuille klagade inte för fem öre! Märkligt va?!

Nu i eftermiddag/framåt kväll har jag varit på Sturups flygplats och vänt, på vägen hem spelade jag hög musik och skrålade för glatta livet, det var härligt! Därefter pussade jag på min valp..... jag är kär.

Och glada nyheter, nu är Kelly Clarkson på gång igen! Älskar hennes nya låt! Men dessvärre går den inte att lägga in här i bloggen, så ni får nöja er med länken dit. Lyssna!!!!
Kelly Clarkson - My life would suck without you

14 februari - underbart väder!

Och så var det dags för årets, enligt mig, fjantigaste dag. Dagen är till för att affärer och liknande ska tjäna så mycket pengar som möjligt, knappast för att omvärlden bryr sig så mycket om varandra. Bullshit. Jag tycker att det är fel att man ska ha en dag om året där man ska tycka om varandra lite extra och visa kääääärlek hela dagen, det är väl bättre att visa lite kärlek var dag?


Nog om det, idag är jag hund- och valpvakt hos Jessica (kennel White Ghost's Dogo's). Valparna är helt bedårande, givetvis, och min lille plutt växer stadigt! HeQuille är just nu och springer ute på tomten efter att jag haft alla de andra hundarna ute. Skrattade åt honom innan, då han har ett sådant göre med att kissa över alla de andra hanarna. Stackars kille! Var ute och gick en långrunda med Eugenio, kom hem för bara en stund sedan. Han var så duktig så! Har dock kommit på att hans namn är på tog för långt och krångligt när man bara vill ha lite kontakt, så det blev helt enkelt Genio. Han verkar inte protestera utan kommer lika glatt på sitt nya, lite kortare namn! Vi tränade lite inför svensk vinnare, dvs att springa (lättare sagt än gjort när marken är glaserad....) och sedan lite uppställning. SHIT vilket steg han har, mums! Därefter tränade vi lite ögonkontakt, sitt och små små inkallningar. Det gick jättebra! Han hittade snabbt min köttbullsficka! Vi mötte även Jennie och hennes lilla Schapendoesfröken Bizzy, han tyckte Bizzy såg lite märklig ut först, men sedan struntade han i henne så att jag och Jennie kunde pratas vid lite snabbt. Duktig kille!


Ikväll så blir det en vinkväll och det ska bli jättetrevligt! Ser framemot detta!

Imorgon ska jag till Emma & Jonas på ett litet besök och på kvällen så blir det promenad med Petra och hundarna.


Nu ska jag ta in HeQuille och tina lite isbitar i hans päls!


13 februari - promenad med systeryster

Lite otur har jag nog allt haft. Gick banne mig och trillade imorse. Så trött jag blir, som om det inte var tillräckligt att jag hade mössa på mig. Dagen var redan förstörd.
Ringde Ellinor i förmiddags och frågade om hon ville följa med ut i skogen och gå en runda så fort jag slutat. Det ville hon!  Så vi körde ut, och vi hann knappt ur bilen förrän Ellinor tjuter: "här är ju inte upptrampat!". Jag tittar på henne och ser att hon tänkt gå en SKOGSPROMENAD i gympaskor. Vem sjutton gör det när det är fullt med snö ute?! Skrattade åt henne och sa att det var hennes problem, jag tänkte gå ändå! Så vi gick en hel runda, med Ellinors ständiga klagovisa i öronen! Ellinor skrattade dessutom rått åt mig när jag halkade runt och höll på att sätta mig flera gånger. Tack Ellinor för stödet.



HeQuille och Vilda, som båda gjorde väldigt snygga (och snabba!) lägganden!
Knappt någon storleksskillnad??!?!



I just saw Hayley's Comet she waved
said "why you always running in place?"

12 februari - något mer

Väntar på att klockan ska bli 21 så att jag kan gå och möta Petra, vi ska ut och gå en runda med hundarna. Kan behövas, för både mig och HeQuille! Imorgon är det fredag, vilket ska bli jätteskönt! Har lovat HeQuille en skogspromenad efter att jag slutat.

Har massor av tankar och känslor som virvlar runt i kroppen, och emellanåt vet jag varkens ut eller in. Det spelar ingen roll vad jag säger och gör, ja ibland så är det just det som är felet. Det jag säger och gör.

Larry sa faktiskt en bra sak idag när vi väntade på Jennie; det gäller att tänka på framtiden. Ibland så vill man ha något mer.

Och just så känner jag, jag vill ha något mer.
Är det så fel?

I'm not angry,
I'm just saying
sometimes goodbye
is a second chance

11 februari - snö

Ja, snö har vi verkligen fått. I massor. HeQuille är överlycklig, han ääääääääälskar snö!
Jobbat idag så man var lagom trött i huvudet, men körde ut en sväng till Jennie när jag slutat. Vi var ute och gick en runda med hundarna i all snö och hade trevligt! Sedan blev det ett par timmars prat och skratt i soffan. Har ont i magen så mycket som vi skrattat!

Petras sms har onekligen lättat upp arbetsdagen, har gått runt och skrattat för migsjälv!

11 februari - undersökning

Emellanåt så får jag mina ryck, och igårkväll så fick jag ytterliggare ett. Tycker det är rätt kul att skicka ut ett mass-sms till en viss grupp människor i min mobil och sedan se vad svaren blir. Igår så skickade jag ut frågan; Hur mycket äldre skulle en kvinna kunna för att du inte skulle neka sex?

Somnade rättså tidigt igår och hann därför inte utvärdera svaren allteftersom de dök in i inkorgen, men kan ju säga som så att jag hade mycket att skratta åt när jag vaknade imorse! Stort tack till alla Er som ställde upp haha!


10 februari - lyckligt minne



Grattis Emelie, storasystern jag aldrig fick
och Martin som jag knappt känner!

10 februari - ditt & datt

Sov till halv 10 idag, så skönt! Var därefter och hämtade bilen på verkstaden, skönt att ha henne hemma igen! Så fort som jag vridit om nyckeln  i bilen så var vi på väg till skogen. Hade lovat HeQuille en skogsrunda idag, och sådana löften är till för att hållas! Därför blev det en nästan 2 timmar lång promenad, och det var så skönt! HeQuille susade över stock och sten, och var överlycklig, jättehärligt att se!

Var och mös med valpar idag också, ni skulle bara veta hur valpsjuk jag är. Men jag hoppas på att suget går över....

Nu ska jag kasta mig i duschen!

9 februari - synd

Idag har jag syndat. Jag har ätit ett par godisbitar. Inte bra, det blir en extra extra lång promenad imorgon.
Fått läkartid nu, är jättenervös, men jag hoppas att hon ska säga det inte är något fel. Jag hoppas så.


9 februari - the puppy is calling my name!

Var hos mamma och pappa på frukost idag, det var mysigt. Skvallrade och skrattade, gillar det. Sen gick jag och mamma en promenad med hundarna, HeQuille försökte busa med farmor Sally, som inte var lika glad som honom över hans initiativ. Bestämdes att Ellinor & Vilda ska med mig och hundarna på en utställningi i vår. Ska bli spännande att se vad domarna tycker om den lilla fröken!

Därefter var jag en sväng hemma hos Jessica och pussade på valparna. Jag tror att det är ödet, för min valp kravlade sig minsann bort från mamma Avalon när jag kom in i rummet. Visst måste det väl vara så? Men Jessica tycker det är lite dumt att jag ska ha 3 hanhundar, förstår inte alls vad hon menar..?

8 februari - kaos i min hjärna

Börjar med gårkvällen då Lina var på besök. Jättetrevligt! Vi var ute och åt, pratade strunt och jag var så glad för att hon kom och hälsade på, och vi har bestämt oss för att ses oftare. Det är ju trots inte alls långt till Eslöv. Iallafall, så ska hon följa med mig och Wennberg på vigsel i mars, nice, jättenice!

Vet inte rikitigt hur jag mår idag, känns mest som ett stort kaos och nu så börjar jag oroa mig. Tack Jessica för att du lyssnar!

6 februari - valpsjuk

Ja, så var det kört igen. Jag är valpsjuk. Jag är kär!
Inatt så fick Avalon valpar, och de är fullkomligt underbara! Eugenio är stolt farbror till dessa små underverk. Var hos hälsade på tidigare ikväll och bara suckade, tittade, mös och tittade lite till. Självklart så var där en liten prins så föll mig helt i smaken. Vilken sötnos!

Kika på valparna här www.whiteghostsdogos.com

5 februari - Kräfta

Kom precis ur duschen, ja precis är verkligen rätt ord. Sätter här i bara handduken, var bara tvungen att kolla om någon hänt på Facebook under de få minuter jag varit frånvarande. Hade det det? Nej, givetvis inte. Är iallafall nu röd som en kräfta då jag alltid duschar i näsan skållande varmt vatten.

Ikväll så var jag och lurvas ute och tränade fotgående, positioner och platsliggning. Min hund älskar fotgåendet, han blir överlycklig när jag säger "fot"! Svansen viftar så mycket så att jag emellanåt är rädd att han ska lätta från marken och flyga iväg, han sträcker på stegen och får en riktigt flytande trav. Tror ni att utställningsdomarna sätter honom som BIR- hund om vi går så på nästa utställning!?
Har iallafall anmält båda grabbarna till en liten utställning i mars, som en liten mjukstart på säsongen. Ska bli väldigt roligt att höra vad domarna tycker om dem! HeQuille är inte utställd sedan i Tollarp (juli förra året) och då fick han CK och blev 2:a bästa hane. Eugenio är inte utställd sedan han var en liten valp då han har varit inne i en riktigt växperiod och det har inte varit lönt att ta ut honom. Men nu är han fit for fight! Han har blivit skitsnygg! Ska försöka få lite nya bilder på honom under nästa vecka då jag, tro det eller ej, faktiskt har några lediga dagar.

På lördag så ska jag och Julia ha lite Melodifestivalskväll. Ja, jag kan inte hjälpa det. Jag älskar att titta på Melodifestivalen, säg vad ni vill! Så min lillasyster kommer och håller mig sällskap!

Nu ska jag gå och klä på mig, och fortsätta att göra precis ingenting.


- Varför är Arne Weise i trädgården?

3 februari

Sista lediga dagen denna veckan. Lite trist, men det ska nog gå. Hoppas jag.
Idag så var jag först hos Emma och umgicks. Hade skittrevligt! Massa prat & skratt, det behövdes! Tack!


Sen ikväll så körde jag, pappa, Ellinor & Julia in till Body Art, då det var piercingdags. Julia fick en i naveln
och Ellinor & jag tog bröstvårtorna. Så var det gjort. Hade ruskigt roligt åt Ellinor på vägen hem då hon
hde skitont och hojtade på pappa så fort han råkade köra på någon ojämnhet i marken! Bra jobbat Ellinor!


Kväll

Och så var kvällen här. Klockan visar nu 23.46 och jag börjar bli lite nannig. HeQuille ligger på golvet och tuggar ben, men slänger ständiga blickar åt mitt håll då jag förmodar att han skulle kunna tänka sig att gå kvällsrundan inom kort!

Har legat i soffan de senaste timmarna och först tittat på Lipstick jungle och sedan på en krigsfilm. Kändes som en lagom övergång! När jag låg där med alla de levande ljusen och skön musik så kändes allt förträffligt bra.

Jag känner för att gå på bio!

Ledig dag!

Vad skönt att vara ledig, synd att man är det så sällan. Började dagen med att vara hos frissan och färga håret, skönt! Så nu är man brun/svart igen.
Därefter ut till Jessica en runda på fika, var ju tvungen att kika på Avalon som ska ha valpar snart! Det är Eugeninos kullbror som är pappa till kullen. Ska bli jättespännde att se hur många det blir! Chansar på 8 stycken.
Har uppdaterat hemsidan idag så att nu är Eugenio också med på den, ska bli roligt att se vad det blir för reaktioner på detta.
Ikväll blir det lugnt, har inga planer alls. Förvånande va?!






Lördagkvällen

Underbara söndag, med två dagars ledighet framför mig. WOUNDERBAR!
Var och hämtade Martin inatt efter att han varit ute och festat, satt och väntade på honom i bilen i 20 minuter och var väldigt irriterad, slängde till slut iväg ett sms till honom där jag påpekade hur länge jag väntat. Sekunden efter så ringer han och säger att han ska bara dricka upp sin öl, men att jag kan väl komma ner och hålla honom sällskap så länge. Jag tvärvägrar, och menar på att jag har mjukisbyxor och dunjacka, jag går inte ner där!
Så tjuter han i telefonen; - Emelie, du är så fiiiiiiiiin! Kom ner här nu!
Men jag var stark, jag vägrade! 10 minuter senare kommer han uppstudsande på vägen och ställer sig och utför någon väldigt märklig dans och hojtar att han måste röka innan vi kör. Jag startar bilen, lägger i en växel och säger att ska han med så får han minsann komma nu annars kör jag hem. Han satt strax därefter i bilen.
Hela vägen hem sen så skrattade jag så jag tjöt, för allllllla hade tyckt att Martin var så söt, och när jag bara skrattade så tog han det som en direkt förolämpning, och därför så fick jag sedan sitta emellan skratten och  bedyra att jag faktiskt tycker om honom. Sen med jämna mellanrum slängde han sig om min hals och sa "Emelie, du tycker om på mig" och när jag svarat ja så sa han "jag tycker om på dig med". Vet inte riktigt varför han kör på de där uttrycken, men de har hängt med i en massa år nu. Han är en riktig vän!
För ett par år sedan, innan han och Emma var tillsammans så umgicks han, jag och hans kompis Anders i princip varje dag. Var vi inte ute och festade fredag och lördag, så var det antikrundan på torsdagar och på spåret repriserna på söndagarna. Det var tider det!