Står en nära

Jag


Ingen blir glad över att höra att någon är ledsen. Jag vill inte vara någons börda, ingens bekymmer. Men vem ska jag vända mig till? Försökte säga allt till Frida innan ikväll, men allt som kom fram var att jag var glad. Ville inte tynga henne med mina tankar och problem. Inte nu när hon är lycklig och har det bra.
Så gör inte en kompis.
Men vem ska jag prata med då? Vem ska jag hålla i handen när åskan går? Vem står bakom mig när jag har det svårt, även om regnet piskar i ansiktet och vägen försvinner inför mina ögon?

När vet man egentligen att en person står en nära?


So far away
I wish you were here
Before it's too late, this could all disappear
Before the doors close
And it comes to an end
With you by my side I will fight and defend
I'll fight and defend

Torsdag



Då var det torsdag, fredag imorgon. Förmodligen rättså logiskt, men ändå. VIlle bara vara hjälpsam.
Har varit hos morfar idag, var dock först med Jessica i stan och åt på Grafitti. Guuud vad goda bakade potatisar de där där. MUMS! Sen så åkte vi som sagt till morfar, det var kul att se att han mådde bättre. Han var glad och skämtade med oss. Det var så härligt!

Ska till Martin lite senare, ska fixa hans hund som fått en "hot-spot" så det blir väl till att raka lite där på ryggen på lilla Fridisen. Men det ska nog bli bra.

Jessica åker på tisdag. Sorgligt. Men det kändes så bra att få träffa henne idag. Hon är härlig!

Morfar

Finns det någon där uppe som sitter på ett moln och bestämmer över oss här nere på jorden så undrar jag vad han tänker på. Varför skulle det drabba en av de finaste människor jag vet och står nära? Varför min morfar?
Hur ska detta gå? Ska vi klara det? Vi kommer att finnas där och stötta allihop. Alltid alltid.
Det är konstigt, för när någont sånthär händer då står familj och släkt enat till en. Man kan inte urskilja var den ena börjar och den andre slutar. Det är fantastiskt.

Morfar <3