19 november - I think of you


15 november - Not pretty enough



Am I not pretty enough?
Is my heart too broken?
Do I cry too much?
Am I too outspoken?
Don't I make you laugh?


14 november - It hurts when I breath

Bara för att jag mått så fruktansvärt bra så var det tvunget att ta slut. Nu är det istället åt andra hållet, det gör ont när jag andas och jag vet inte vart ska jag vända mig.

Wennberg hälsade på mig i onsdags, och det var så skönt att träffa henne igen. Kunna vara sigsjälv och verkligen berätta hur allt är. Tack min vän.

Jag oroar mig för hundarna, det smärtar mig. Nieve har urinvägsinfektion och DaTai är halt. Kan det inte ta stopp snart, kan jag inte få lite tur????????

9 november - Everything

Find me here
Speak to me
I want to feel you
I need to hear you

You steal my heart and you take my breath away


7 november - Vem har sagt att livet är lätt?

Var ska jag börja? Sover 2-3 timmar per natt, resten ligger jag
vaken och funderar, gruvar och oroar mig.

DaTai haltar, har oroat mig för detta till och från ett tag nu, men nu har vi sökt till en specialist som ska titta på honom. Jag har ont i hela kroppen.
Min älskade DaTai.




Nieve mår bra, hon är lika vild & galen som vanligt! Har bokat tid för HD- röntgen. Usch, det gör också att jag får ont i magen. Jag klarar inte ett så dåligt resultat som HeQuille's igen.





Och så frångår vi ämnet hund.............................

Julia har roligt åt mina karlproblem för tillfället, ja alla utom ett, för där vet man inte om man ska skratta eller gråta. Innan så har man inte sett röken av en karl, men nu, ja nu finns de överallt och lämnar inte en ifred. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?! Men iallafall, karlen som har ställt till det kommer hem till mig imorgon, jag vet inte om jag känner mig glad eller om det är finito på riktigt.

Var på fest i fredags. Ja, med risk för att bryta jantelagen, så var jag SKITSNYGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har aldrig varit så snygg i hela mitt liv!!!!! Jobbat intensivt på solbrännan i solariet de senaste två veckorna så jag skulle vara brun och fräsch, hade svarta jeans, höga stövlar, korsett, uppknäppt svart skjorta, pilotjacka och vågigt hår. Hahahaha.... ja, jag var skitsnygg, vilket alla också påpekade, så det gjorde mödan värt ;)

Har drömt om Frank Wagner inatt, är det ett tecken på att vi borde gifta oss????


4 november - Part 2

Har blandade känslor inför morgondagen. Ja jag vet....

So maybe I'm a masochist
I try to run but I don't wanna ever leave