R.I.P.

Min Peo finns inte mer. Ni skulle bara veta hur ont det gör att skriva detta. Min älskade Peo.
Min värld står still. Du är inte länge hos mig.
Min älskade Peo. Min älskade bäste vän.
Jag orkar inte skriva mer just nu, det gör alldeles för ont.
Peo, min älskade Peo.

image75

Gråta

Jag kan inte sluta gråta, tårarna bara rinner. Men det måste bli av...

Drömmer

Ibland så drömmer jag att jag är någon helt annanstans, att jag inte är kvar här i detta. Att jag mår bra. Att vi mår bra. Att behöva leva med ständigt dåligt samvete över något jag inte kan styra känns katastrofalt. Att inte kunna göra något för att påverka känns ännu värre. Jag orkar inte påverka min egen situation så jag kan ta mig vidare, detta tar all energi från en, jag går på ständig sparlåga och det är värdelöst.
Peo och HeQuille är min terapi. Hade jag inte haft dem så vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Då hade jag inte haft någon tillflykt alls. 
Ibland så drömmer jag att någon kommer och tar mig härifrån. Hjälper mig att ta mig vidare, lyssnar på mig och stöttar mig. Är det meningen att jag ska hjälpa migsjälv? Är det meningen att jag ska orka allt detta utan någon som står bakom mig? De som jag verkligen skulle vilja ha hjälp av, de kan inte, de har fullt upp med att överleva dagen, de måste vara någonannans styrka, jag är rädd att de glömmer sigsjälv. Att de går upp så mycket i någonannan att de inte orkar med sitt eget liv. Det skrämmer mig.
Jag blir sjuk av att oroa mig för alla andra, mina hundar, ibland står jag inte ut med min egen varelse. Mitt eget väsen blir en plåga. Och jag är rädd för att mitt väsen ska plåga andra.
Jag ber om ursäkt för att jag finns.  

Hjälplös

Jag känner mig så hjälplös när jag ser hela din värld rasa.
Mina problem spelar inte längre någon roll, jag skulle ta på mig allt du bär på om du bad mig.
Jag älskar dig.

Fint väder

Solen skiner, visst är det fräckt att vädret påverkar hela ens sinnesstämning?
Senare idag ska jag fotografera hundarna, väntar på att det ska torka upp i gräset då två blöta skägg inte gör sig så vackert på bild!


image73




Jag måste skärpa mig.

Mix

Idag så har HeQuille och jag varit ute på lite miljöträning, vi var hemma hos Sofie och hälsade på. Han fick leka med hennes valpar Diva (Dobermann) och Doris (liten blandras). Han är så härlig denna lille valp! På lördag är det kennelträff, ska bli roligt att träffa allihop, det blir ca 25 TdB- vovvar, kanon!

Peo och jag har fortsatt på vår pälsvård idag, han är snart i toppform vad det gäller strävheten, härligt! Så nu ska det minsann ut i skogen och spåras för nu ska väl inte varje pinne fastna iallafall!

Wennberg ringde idag, gillar när hon bara ringer för att säga hej, det känns som hon bryr sig! Härligt! Tackar tackar för ditt och Magnus spontanbesök i söndags, det uppskattar jag massor!

Ellinor klippte av sig håret idag, skitsnyggt, det passar henne jättebra! De är för söta mina syskon!


Och så finns du

What about now?
What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?

Underbar

Oj vad han är underbar min lille valp! Det ska bli så roligt att få lära känna honom på riktigt, för det gör man ju inte när man bara är hos uppfödaren och hälsar på, även om jag varit där väldigt ofta! Men som sagt, en riktig underbaring är han! Min lille HeQuille!
Det går väldigt bra ihop med de andra hundarna, är riktigt stolt över min Peo, han är så duktig! Imorgon ska vi ner på klubben och träna han & jag!



if I could just see you everything will be alright

Ringa

Varför är det dig jag vill ringa och berätta allt för? Det hade varit lättare om det var någon annan...

Kroppen talar sanning

Vi redde ut det igår, känns bättre idag, men fortfarande inte bra. Tycker inte om att reda ut sånt över telefon, för man kan inte avläsa deras minspel/kroppsspråk.... rösten kan ljuga medans kroppen talar sanning.


I'll believe it when I see it, for myself

Dejta en kändis

Gjorde nytt ett test på vilken kändis (svensk) som hade passat mig bäst. Svaret blev Mikael Persbrandt 44 år gammal. Då skrattade jag faktiskt till. Vill ni också testa?
http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx

Betyder

Jag vill inte ha det såhär. Du betyder för mycket för det, du betyder mer än jag trodde.
Kan man ha känslor som man inte vet om?


Iskall

Jag kan inte sätta ord på vad jag känner, för just nu så virvlar allt i en salig röra.
Du visade sådan kyla igår, det skrämde mig, att du kunde bli så iskall.
Det kan inte vara såhär, det orkar jag inte. Jag måste fixa det här.

And try, and try to understand me
And try to understand what I say when I want you to stay

Stenbocken, eller getfisken, symboliserades tidigt av en get med fiskstjärt. Då
Saturnus härskar över Stenbocken kan han ofta vara ett gammalt klokt huvud på en ung kropp. Strävan efter kunskap och högre mål är central för denne klättrare. Han kräver dock fasthet under klövarna, och utvecklingen kan därför te sig sakta men stabil.

Stenbocken besitter ofta jordens kvaliteter som trygghet, tålamod och beslutsamhet. De arbetar disciplinerat och metodiskt.
De kan dock visa upp tendenser till känslokyla och överdriven försiktighet. Deras självständiga attityd kan ibland tyvärr få dem att sätta käppar i sina egna hjul. Stenbockens till en början rätt torra humor, kan ibland plötsligt få omgivningen brisera i skratt. Hans ihärdiga strävan har en tendens att så småningom attrahera det bästa av livets goda, inklusive rikedom och relationer.
http://www.ditthoroskop.nu

Ingen lycka i horoskopet idag heller.....


Tur i kärlek

Idag stod det att jag skulle ha tur i kärlek enligt mitt horoskop. Men inte har här hänt något.


Utställning

Nu så är HeQuilles första utställning bokad, det blir den 24/11 i Åstorps ridhus. Har tjatat på mamma nu så hon ska nog ställa Sally där också, roligt! Dessutom så ska Sofie med, hon är så underbar denna människa! Ska bli roligt att se hur det går för hennes lilla Dobermannvalp Diva, en riktig pärla det där! Så har ni bruksras, anmäl er dit!

Var och hälsade på den lille valpisen idag, han är så underbart söt. Längtar tills han kommer hem. Inte lång tid kvar nu!

Peo, min underbaraste! <3

image71

Förkyld

Det bara regnat, för tillfället passar det min sinnesstämning. Eller nej egentligen inte det heller.
Jag är förkyld med allt vad det innebär. It sucks.
Såg en jättebra film igår "Se upp för dårarna". Riktigt bra, ska försöka hinna med att se den en gång idag också. Den var härligt, sådär komplicerad som livet faktiskt är. Jag gillar att se sånt som är verklighetstroget och inte sånt där allt är lyckliga gatan utan något bekymmer alls. Vem har turen att ha ett sådant liv?


Come take a walk with me
Let's pretend we're just two people and
You're not better than me

Låt mig vara

Helst skulle jag bara vilja säga "hejdå, låt mig vara", och bara gå vidare. Tanken att slippa tänka är lockande, att slippa bry sig är ännu mer tilltalande. Men det går inte. Det ligger inte i min natur. För jag vill bry mig, jag vill få tänka. Men nu så oroar jag mig för att störa, för att vara ivägen. För visst vill man få bry sig om de människor man tycker om?


Inatt så har jag tänkt massor. Jag har börjat fixa och dona för framtiden, om 2 år då är det igång på riktigt. Bara tanken på mina planer får mig att le, för det är ju detta jag vill.


Ungdom

Säg inte åt mig vad jag ska göra av min ungdom. Säg inte åt mig att jag gör fel när jag själv känner att detta är rätt för mig. Säg inte åt mig att jag förstör för migsjälv. Säg inte åt mig, jag bryr mig inte, jag vet vad jag vill. Det är mitt problem och inte ditt. Fuckface.


Var och en är sin lyckas smed

If only

Pratade med dig igår, som jag saknar dig. AAAAAAAAAA. Men på söndag har vi iallafall sagt att vi ska prata igen, ja om ingen av oss ringde innan det. Jag läntar till söndag.


If only you...

Gungning

Nu är återigen mycket i gungning. Är så trött på att det alltid är någon som händer och går fel.
Jag är så orolig för dig, min älskade morfar. Varför måste det bli såhär? Ska in och hälsa på dig så fort jag bara kan, men det känns så hjälplöst att inte kunna hjälpa dig att må bättre. Vi kan bara finnas där, och det gör vi. Alltid.

Peo, Lennart och HeQuille. Jag är så tacksam!

image70

Stora planer

Ja nu är det stora planer på gång, härligt! Jag är så glad för att mamma och pappa stöttar mig. Jag ska göra det jag blir glad av och känner att jag kan. Detta känns rätt. Inom 2 år ska det vara igång. ÅÅÅÅÅ vad bra detta känns!

Snart så kommer HeQuille hem, inte lång tid kvar nu. Leverans den 17 september. Har varit där nu på förmiddagen, min lille buse! Fortsätter han att utvecklas så bra som han har gjort hittills så vette hundan vad det blir av den hunden, supersnygg med supermentalitet. Mycket super i den meningen. Men det är verkligen så. Fast att han bara är 6 veckor så kan man inte titta sig mätt på honom när han ställer upp sig. Rör sig med vackert flyt i röreslerna. Det är så man ryser i hela kroppen! Min lille HeQuille!

Igår så var jag och familjen ute med hundarna, släppte dem på fältet där vi gick. Som de sprang, och som de lekte. De tycker verkligen om varandra, och har roligt ihop. Det är härligt att se!

                               
Peo jagar Vilda                                       Sally jagar Peo

Skilda världar

Igår så tittade jag på gamla repriser av Skilda Världar. Jag älskade den serien, precis som resten av Sverige! Jag saknar den faktiskt, även om den spårade ur en hel del mot slutet, och fast att man missade ett par avsnitt så kunde man hänga med i handligen. Varför gör man inte sådana serier längre?


image67
Sonnenlight Jesper



Ska jag behövs lysa med strålkastarna i ögonen på dig för att du ska se och förstå?


Var och hälsade på HeQuille idag, vilken fart där är i honom! Vilken jobbevovve han kommer att bli!


image66
Trésor de Brie HeQuille Noir DO