Förtvivlan

Jag vet inte vad jag ska ta mig till eller vart jag ska vända mig.
Känslan av förtvivlan, vilsenhet är överväldigande.
Vad gör vi nu?


Tack Julia!

Måste börja med att tacka Julia för hjälpen med HeQuille idag!
Sedan ska jag erkänna att jag fortfarande är trött, trots alla vitaminer och sånt jag tar. Varför?
Annars har jag nog inget roligt att berätta, längtar till nästa vecka när jag äntligen ska vara lite ledig. Då ska jag inte boka in något alls, utan bara gå här hemma och pyssla och ha det gott! Det tror jag HeQuille håller med mig om helt.
Nu ska jag lyssna på lite musik och läsa en god bok innan det är dags för House klockan 21.

Morgonrutiner

Inte nog med att snön började vräka ner igår, nu är man dessutom tvingad till att ägna minst 10 minuter till att klä på sig innan man går utanför ytterdörren, tid som jag hellre hade lagt på något annat... t.ex. sovmorgon. HeQuille är en riktigt sjusovare, när min klocka ringer (alltså gång nummer 10!) så tänder jag lampan och ser var HeQuille befinner sig. Oftast så är det precis nedanför min säng, jag kallar då lite på honom och har jag tur så lyfter han då på huvudet, men han kan precis lika gärna sträcka lite på sig, grymta, för att sen sova vidare. Han är mån om sin skönhetssömn!

Halka

Om jag inte hade varit så fruktansvärt trött så hade jag gärna tagit på mig partyhatten, men nej, istället går jag runt som en levande död och har nog fått en släng av koma.
Idag så har jag jobbat hela dagen och HeQuille har varit hos Jessica och hennes hundar. Det har gått hur bra som helst, och det är så skönt att ha någon som kan hjälpa till ibland när det krisar sig.
Imorgon är det utbildning för hela slanten, och dessförinnan så ska jag och HeQuille träna ihop med ett par gamla kursdeltagare till mig. Ska bli trevligt!
Snacka om att det var helt på vägarna, och givetvis så är jag sent ut som vanligt. VIlken Emelie kör runt med sommardäck?! *Harkel* jag vet att jag borde vara mer förutseende än så.... Så håll tummarna för att jag och HeQuille lyckas hålla oss på vägen imorgon, och inte i väggropen....

Stort tack till Jessica som bjöd på kvällsmat idag när jag knappt orkade att gå. Du är en klippa

Tack Dessie!


Natt

Jag brukar inte sitta och spy galla över folk i min blogg, och jag tänker inte börja göra det nu heller, även om jag kan komma på flertalet människor som skulle förtjäna det just nu.

Idag så var jag och HeQuille hos Jessica och hälsade på, drack ett par koppar kaffe och tittade på Tv4-guld (en kanal jag saknar djupt). Det är så skönt att ha en sådan vän!

När jag vaknar, om ett par timmar...... ska jag vara ordentlig och städa, samt fortsätta att plocka upp ur kartongerna. På torsdag så kommer Wennberg på besök, ska bli jätteroligt att ses igen, då sist vi sågs var på Malmö valp och där fick man ju inte direkt någon tid eller ro att sitta och prata.

HeQuille ligger nu och snarkar och ser ut att sova riktigt gott, det skulle jag också behöva göra tror jag.
På återseende

Tänkvärt

Ikväll så har jag tittat på Ladder 49, en fruktansvärt bra film! Har sett den ett par gånger tidigare, men kan inte låta bli att se den när tillfälle ges. Många säger att brandmän inte har ett riktigt jobb, att de bara sitter på gymmet, flexar musklerna och funderar på vilken pose de ska ha i den kommande brandmannakalendern. Men efter denna film så kan man inte låta bli att få sig en tankeställare, är det inte beundransvärt att det finns människor som ger sig in i elden, de kan komma att behöva offra sitt liv för att någonannan ska kunna leva, och de gör detta gånger efter gång efter gång? Är det inte sådana människor som borde finnas i våra ordböcker som förklaring på ordet medmännsklighet?


Nyinflyttade

Så, då är jag och HeQuille nyinflyttade, och det känns jättebra! Det mesta är redan på plats, och det är bara tavlor och dyligt kvar som ska sättas upp.
Imorgon så kommer Luddet och hälsar på, ska bli roligt att ses igen! Kommer knappt ihåg när vi sågs sist... Skärpning.

Var och hämtade min syster Julia i K-stad för en stund sedan. Jag skulle kunna ge en kille ifråga världens utskällning, och ändå ha ännu mer jag skulle vilja säga.

Godnatt!

Planer smids

Planer smids och det är ruskigt roligt!

Imorgon är det flytt för hela slanten och sen är det utbildning hela helgen. Mycket som händer! HeQuille har haft fullt upp idag med att hålla koll på alla hans gosdjur som har flyttats mellan lådorna.

Var och gjorde unghundsbeskrivning på HeQuille i lördags, tack Andrea för skjutsen, och hur hög tror ni han var?! Jo, 68,5! Min lille kille!!!!!!!


Önskelista

Kära Jultomten,
efter en tids funderande har jag nu kommit fram till vad jag önskar mig i julklapp. Jag önskar mig Markus Fagervall och sångaren i Scotts, i varsen stor låda med rött snöre runt. Kvittona ska vara borttappade.
Kram Emelie

Idol

Jag är lyrisk, Robin x 2 och Kevin, så fantastiskt duktiga! Ni andra kan åka hem, jag är trött på er nu!
Rocktemat var verkligen en succé för ovannämnda!

Olycka

Och så är olyckan framme igen. Denna gång är det inte jag direkt som drabbats utan min älskade morfar. Nu är han inlagd igen, och vi vet inte när han kommer hem. Ska in och hälsa på honom imorgon och ge honom en stor kram.



Det är tur jag har dig, älskade HeQuille

Sjukbesök

Ikväll så har Elin varit på sjukbesök hos mig, tack! Vi tittade på Bonde söker fru och skrattade åt i princip allt de sa.
Imorgon ska jag med Jessica till Malmö, ska bli kul!
Just nu så smsterrar Lina mig, det var ett tag sedan sist, så det är kul att äntligen höra av henne igen!
Nu ska jag fortsätta att titta på Vänner, för det är för drygt att bara skriva med en hand.


Flytthjälp

Nästa vecka är det flytt som gäller, på det viset så kom den brutna handleden VÄLDIGT olägligt. Min mamma & pappa kommer att få lyfta mkt mer än jag tänkt mig. Så nyss när jag pratade med Luddet så sa han; men gumman, jag kommer och hjälper er, det vet du!
Underbara Luddet, han ställer alltid upp! Johannes har också sagt att han kan bära, tack säger jag!


Bruten handled

Igårkväll så var jag ute och tränade med HeQuille på gårdsplanen, vi tränade på att backa (vilket han gjorde mkt snyggt), som belöning skulle jag snurra runt och leka med honom på andra hållet. När jag snurrade rullade grusen så att benen flög undan och jag tog för mig med handen i fallet = fraktur på handleden. Natten spenderades på akuten tillsammans med mamma och min syster Ellinor, tack för att ni följde med! När vi satt i väntrummet så träffade jag Fridas syster, Linda, och hennes namn Patrik. Har inte träffat dem på över 1 år, så vad är oddsen för att man ska mötas på akuten en måndagnatt?!
Så nu är handen gipsad och ska vara det i 2 veckor, ska bli skönt att bli av med det. Men läkaren var vettig och menade på att jag skulle inte var gipsad längre för att inte musklerna skulle bli förtvinade, känns vettigt tycker jag.

Lördagkväll

Lördagkväll, och jag är trött som jag vet inte vad. Köpte med pizza på väg hem från jobbet, och benen kändes som cement när jag skulle gå ur bilen. Nu blir det tydligen jobb på tisdag också, alltså inte ledig förrän onsdag. Min ledighet flyttas fram hela tiden tycker jag.... Jaja, det får gå. 
Märker på HeQuille att han tycker det är jobbigt att jag jobbar så mycket nu, men snart kommer det att lugna ner sig. Jag lovar, det måste det.

För ett par veckor sedan så var jag chaufför, och stannade till på ett ställe där det for ut en kille som bredde ut armarna och sa; "Emelie, kom hit så ska jag ge dig lite kärlek!". Vet inte varför jag kom till att tänka på det nu, tyckte bara det var så himla roligt sagt!