Trött


Idag är jag något så fruktansvärt trött. Sitter nästan här och somnar. Var hos Frida igår, jättehärligt att träffa henne, men var så trött efter jobb och så så jag var grymt osocial. Kände mig jättedum, men jag orkade verkligen inte vara pigg och glad.

Har jobbat idag med, det var trevligt. Först så höll jag i rally- lydnad och sen i agility. Fick en jättefin blomma av min ena kurs idag för det var avslutning och så hade en av dem bakat en jättegod äpplekaka. Jag kommer att sakna den gruppen jättemycket, de är så härliga!

Ska vara tävlingsledare på Rogers klubbtävling på lördag, det kan bli trevligt!

Peo, mitt hjärtegull <3

Dagens låt: Byz - October love

Vänskap



Vänskap
är en lustig sak. Den kan ta lång tid på sig att byggas upp, men kan sedan förstöras på ett ögonblick. Ibland vet man inte ens om att man har en vän förrän i ett kritiskt ögonblick.
Ibland kan vänskap vara något jobbigt och oförklarligt, men något man samtidigt inte vill vara utan. Ja, jag säger då det. Vänskap är något fantastiskt!

Ibland så kommer jag på hur mycket jag saknar honom, och retar mig på vad jag gjorde för fel. Men var felet att jag var mig själv, eller avsaknaden på mitt "jag"?

Never let go - Bryan Adams
Örongodis i höstmörkret