Never Been Kissed

Torsdagar var min favoritdag innan. Ja, jag undrar samma sak som ni, varför just torsdagar, och jag kan inte ge er något svar. Det bara var så. Jag vet inte om det var känslan av att helgen snart var här eller om det var något annat. Ingen aning.

Igår tittade jag på Never Been Kissed. Den är så söt den filmen, och vilken snygg lärare hon får! Men så funderade jag lite, är det inte värt att vara okysst till man är 25 år om man då finner sin sanna kärlek så som hon gjorde? Bara en tanke... Alla behöver kanske inte kyssa en massa grodor för att finna sin prins.


So many questions still left unanswered
So much I've never broken through.


Fyllesamtal

Inatt vid halv 2 ringde min mobil. Jag låg vaken och hade sömnsvårigheter så att ett samtal var välkommet. Så såg jag vem som ringde och misstänkte direkt en fylla eller felringning då det har varit lite stelt mellan oss den senaste tiden. Förvisso var han onykter, men han är som tur är en sådan som inte förändras särskilt mycket på fyllan, vilket kanske är en positiv sak? Iallafall så var det kul att prata med honom. Jag saknar honom jättemycket, men det kunde jag inte säga.. det hade låtit så böligt och töntigt. Han saknade iallafall mig med så det är väl alltid något, och bad om ursäkt för att jag kanske hade fått uppfattningen att jag var lågprioriterad. Suck. Ja, så har jag känt det, men måste sånt sägas på fyllan? Vi ska kanske ses till jul om han kommer hem. En helt jävla halvår till. Så trött jag blir. Men det får kanske mig att uppskatta våra samtal mer? Dessutom misstänker jag att han börjar närma sig en 30- års kris.

"Emelie, jag tycker om dig"




Glädje

Åh jag är så glad för mina kompisars skull, deras dotter föddes den 19 augusti, deras efterlängtade dotter är här! När jag såg bilderna de hade mailat blev jag helt tårögd. Nu har man gått här och följt dem de långa 9 månaderna, känt på den sparkande magen och nu så är bebisen här. Så underbart! Längtar tills jag får hälsa på!

Snart är det dags för en annan kompis att få barn, i oktober närmare sagt. Så härligt!

Jag och Jeanette har skrattat idag så vi inte vetat var vi skulle bli av. Sinnessjukt. Tur att hon finns.

Peo, Lennart och HeQuille, mina stjärnor!

Saknar

Jag saknar Julia.




Ibland

Ibland skulle jag bara vilja kalla alla för fuckface och be dem att lämna mig ifred.
Fick iallafall sagt till honom att jag kommer att sakna honom och det känns bra.
Peo, Lennart & HeQuille (i åldersordning, rättvisast så)!  <3









Love!

Mål

Igår när jag kom hem från jobbet så satte jag mig ner och funderade. Vad vill jag egentligen? Vad vill jag åstadkomma? Vad vill jag bli? Listan blev lång av en massa mål som faktiskt var realistiska.
Bl.a. så ska HeQuile bli lydnads- och brukschampion och utställningschampion i ett par länder.
Jag ska bli utställnings-, lydnads- och bruksdomare.
Jag ska ha en kennel (ras är inte vald..!)
Med mera med mera. Allt hade inte med hund att göra faktiskt, det handlade lite om vad jag vill göra av mig själv.
Var jag ska bli av. Kändes skönt att få sitta och skriva ner allt. Och jag ska lyckas. Mamma sa att jag kan bli vad jag vill för hon tror på mig. Det kändes härligt att höra. Så nu håller jag på att skriva på hur jag ska nå mina mål... Ska försöka få iväg ansökan om kennelnamn inom en snar framtid. Har ett par namn som jag skissar på... Men vi får se. Har varit i K-stad idag, har bytat ett par smycken och så, så att nu känns det skönt att ha det gjort.
Vet inte vad som händer imorgon, men söndagen är vigd i hundens tecken. Först lydnadstävling, träffa Andreas och sen så ska jag hälsa på valpen!

Nu ska jag & Peo ut och träna en sväng! <3

Don't lie and say that it's OK.
It's alright here, there's nothing more to say.

Iväg

Jag vill iväg. Det är en av mina stora drömmar. Men är det värt allt det som man kommer att mista om man tar chansen? Är det värt att mista den nära relationen med familjen, vännerna och "hundlivet" som jag har? Är det det? Jag vet inte riktigt vad jag ska svara. Ibland så känns det så glasklart, att visst ska jag satsa... men ibland känns det också så mörkt. Förvisso så tar jag Peo, HeQuille och Lennart med mig så ensam lär jag inte vara, men jag har ändå kanske mist en del av det som är jag? Det är svårt, men snart måste jag bestämma mig. Bara 7 månader kvar. Har sökt lägenheter i städerna iallafall så får vi hoppas att jag får en. Det är ju säkerligen fler än jag som sökt. Har försökt prata med mamma... men hon blir så gråtmild när jag tar upp det... och då får jag dåligt samvete, ska jag verkligen göra det här?

Chansa och förlora?

Utmattad

Det var roligt hos Frida, men det är alltid lika skönt att komma hem! Borta bra men hemma bäst.
Ska till HeQuille imorgon och hälsa på, aww min lille sötnos, han kommer att  bli en helt fantastisk hund!
Peo är också helt slut, han har haft två hektiska dagar, så han uppskattade också att komma hem. Han får vila upp sig nu ett dygn, för sen ska han följa med mig på jobbet, vilket han tycker är jättekul. Min lille arbetsmyra <3

Väntar på att Andreas ska ringa, men känner jag honom rätt så ringer han inatt någongång när jag precis har somnat och fallit till ro. Men jag ska inte klaga, mina närstående får ringa mig när som helst och jag svarar. Jag finns här.

Jag saknar Sigge

image60
Peo och Sally en vårdag i trädgården


image61
HeQuille 19 dagar gammal

Besök

Idag så har jag varit och hälsat på lille HeQuille igen, han är sååååå söt min lille valp! Ska dit på lördag igen, då är det dags för avmaskning och köttfärsätning för första gången! Jag är så glad att jag får vara med såhär under hela hans uppväxt. Eva är en sådan kanonuppfödare!

Ikväll så ska jag & Peo, Julia & Alma ner på Hörby brukshundklubb och träna. Julia ska tävla på söndag så jag ska hjälpa henne lite. Jag & Peo ska mest träna på rutan (lydnadsklass 2 moment) tror jag, han tycker att det är roligt att få nya utmaningar och problem att lösa. Mitt lilla hjärta!

Jobb fram till på fredag sen är jag fri hela helgen, eller tills på måndag, HÄRLIGT! Ska på Rhapsody in rock på lördag nere i Trelleborg (tror jag att det var), så det ska bli trevligt!

"leendet det gråter
varje lögn är sann
varje dag så tänker jag
på saker som vi gjort för varann"
                         Om jag vetat då (vad jag vet nu) - Per Gessle

Per Gessle

SHIT vad roligt jag hade, tack Frida, Markus, Linda & Patrik! Dock lite synd att inte Emil kunde följa med.
Jag hade vissa problem innan vi ens skulle på konserten, vi var ju tvugna att hitta varann (jag & Frida) på Malmös central och bara det tog tid. Vi hade sagt att vi skulle ses inne på Pressbyrån, men såklart så stod vi vid 2 olika. Suck. Men som vi skrattade när vi väl hittade varann. Tur att mobilen är uppfunnen!
Väl på plats, efter en snabb promenad, så blev det lite grogg och öl, jättemumsigt tyckte Frida och jag.




Här är Markus & Frida

Sen så hade Linda fått för sig att jag tyckte om öl (?!) så då skulle det tydligen drickas på allvar haha och pommes till det. Pommesen var vid en närmre eftertanke riktigt goda, särskilt med den där vitlöksdippen! Mums! Ibland är det konstigt att mat kan smaka så bra. Dock så höll den på att komma upp igen när kycklingen höll på som värst.

När Gessle väl skulle börja så skulle jag, Frida och Markus bana oss fram till scenen. Vem fick ta täten om inte jag?! Blir alltid så, men det kan kanske bero på att de andra är allmänt kassa på det haha. Kom iallafall längst fram typ så vi såg oerhört bra. Så glad man blev när man stod där framme med den bästa vännen i hela världen och "vår" musik?! Sååååå härligt! Blir glad så jag ryser i kroppen av minnet!

 
Frida & Linda på väg till toaletterna




Frida & Markus framme vid scenen



Såååå bra!



Precis innan slutet


Tack för en helt suverän kväll!

Citat från konserten:
"Han sprutar mig alltid i ögat när vi jobbar ihop"
"Tack så hjärtligt"
"Oh Michel, I love you"


"Men längtar du hem nån gång
när tiden blir för lång
när vattnet blir för varmt för att svalka
eller när drinken blir så lång
att du tappar sista orken
så kom ihåg att jag sa:
- det är här hemma du hör hemma!"


Sorgligt

Värsta sorgliga låten, tänker på min kompis som ska flytta långt härifrån när jag hör den. Usch så hemskt, det kommer inte att bli detsamma igen. Ringde honom igår för jag behövde råd om en sak och inte ens telefonsamtalen var likadana längre. Vet inte vad som har hänt? Blir så ledsen för han var, är, verkligen en jättebra vän som jag inte vill mista. Man kan inte få för många vänner.

Rascal Flatts - What hurts the most


_____________________________________________________________


Jag ser dig framför mig. Liten och ensam. Ska bilderna alltid vara kvar?
Jag vill krama dig, hålla dig nära, och aldrig låta dig gå.
När vi är på varsett håll är mina tankar hos dig, jag vet inte hur du har det.
Du är min tvillingsjäl, utan dig är jag halv.
Ska det någonsin sluta kännas jobbigt? Ska oron någonsin sluta ligga och gro?
För att du finns.


Hundbur

Var och hälsade på HeQuille idag, så söt han är! Längtar tills han är 8 veckor så jag får hämta hem honom! Aww!
Efter jag hade hälsat på honom så körde jag & Eva till TEBA i Höör och shoppade, jag skulle köpa min bilbur (så att Peo och HeQuille ska sitta säkert under bilfärderna) och hon skulle ha smått och gott till valpisarna. Sen bar den hem till Martin som var en ängel som sa att han kunde hjälpa mig. När han meckade med min bur så klippte jag hans gräsmatta, det är samarbete på hög nivå! Det tog 2,5 timme att få ihop den. Tur att det inte var jag som gjorde det, för mitt tålamod hade varit slut för längesedan. Men resultatet var mycket bra. Är så glad över min nya hundbur! Självklart så skulle Martins hund Frida prova buren när vi var klara, givetvis så skulle hon sitta i mitt knä efteråt, och nu när hon löper också så kan ni tänka er hur snygga fläckar det blev.... Men hon är för kär ändå! Sen körde jag hem och fixade mat, fick bli kebabrulle till kvällsmat, tyckte att det var välförtjänt!

Imorgon är det jobb och sen till min morbror/gudfar som fyller 45 år. Ska bli trevligt!
Sen på lördag ska jag vara hos Eva halv 7 för att passa DiDi och valparna när hon ska på utställning, och när hon kommer hem ska jag till jobbet. Phu... lägga sig tidigt för att sedan upp & jobba klockan 8 - 16 och sedan så är det Per Gessle på kvällen tillsammans med Fridegull, ska bli sååååå underbart!

128354-53

Frivilligt bölande

Ja det får man väl verkligen kalla det. Har tittat på Armageddon, behöver jag säga mer? Älskar den filmen. Men som sagt, bölfaktorn är mycket hög.
Ikväll så var jag ute med Camilla och gick, jag hade alla våra 4 hundar med mig. Det gick faktiskt mycket över min förväntan, så man ska väl aldrig sluta förundras. Camilla hade såklart med sig Diesel.

Fick papperna inför slutprovet idag i IMMI- utbildningen. Är så nervös så jag tror jag ska svimma. Shit. 2 veckor kvar. Om man nu får säga så, så är verkligen slutproven omfattande. Ett teoretiskt prov, ett praktiskt och ett teoritillfälle. Ska börja kolla på det imorgon. Gud vad fjärilarna flyger i magen nu!

Såg dessutom på en av mina gamla favoritserier idag, Dawsons Creek. Som jag grät (där med...), det var det avsnittet där Jen dog. Usch och fy. Riktig gråtdag känns det som. Jag skulle vilja hitta en DVD- box med den serien.... men har inte gjort det än. Jaja... man får väl leta på.

Jag har verkligen försökt