26 maj - Bad Company with Holy Water


24 maj - Bilder på Nieve

Idag så tog jag och Jessica lite nya bilder på Nieve!
Hon är bara så himla vacker!
Hon fick även dra vagnen lite idag, snart kan vi nog börja åka efter henne!






24 maj - Det är mulet

Det är skittråkigt väder. Sånt väder där man bara vill ligga i soffan för att kanske resa sig emellanåt och fylla på Coca Cola glaset. Då är det illa.

Jag går fortfarande på rosa moln över Nieves cert! Jag tycker/tyckte att det var helt fantastiskt!

Igår så tog vi det mest lugnt. Ja, alla utom Cecilia då. Sent igårkväll så fick hon tokryck och sprang runt runt, upp & ner, och hade skitroligt! Nieve tittade upp emellanåt när hon susade förbi, sen la hon sig ner och sov vidare. När Cecilia till slut sprungit sig trött så gick hon och la sig i sin nyinförskaffade kattsäng (svart med dödsskallar, den är sååå Cecilia!). Ett tu tre så snarkades det från alla håll och kanter lät det som. Nieve ifrån soffan och Cecilia från sin säng. Jag satt och fnissade lite för migsjälv!

Igårkväll så träffade jag Kimmy & Felicia som hastigast! Var på brukshundsklubben i Höör och ett tu tre så kom de gående. Nieve blev överlycklig! Så då fick det bli lite bebismys på gräsplanen! Kimmy & Nieve härjade rundor och så satt Felicia hos mig. Hon satt mest och mös av kvällssolen! Fina fina Felicia! Fick inbjudan till barndop i förra veckan, det ska bli trevligt!

23 maj - Hässleholm Nat.

Min underbara Nieve!
Igår tog hon sitt första CERT och stod som BIM
mot sin pappa, Bernardo!
Pga problem med hälsenan kunde jag inte springa igår och
Jessica fick rycka in som handler.
Tack så jättemycket för hjälpen!
När domaren räckte över certet så storgrät jag,
Tina kramade om mig och Helena skrattade.
Så idag är jag så stolt så jag kunde spricka.
Nieve har fått CERT, one down, two to go!






19 maj - Krabbelurer

Streetlight people
Living just to find emotion
Hiding somewhere in the night

Onsdag. Grey's Anatomy.
Åt precis krabbelurer. Det påminner alltid mig om Jessica.
Om sommarnätterna som varade föralltid.
Vi var uppe länge, pratade, skrattade och vi var barn.
Barn som inte hade några problem i världen.
Och vi åt krabbelurer.


16 maj - Sedan sist

Söndag, ljuva söndag. Är det jobbehelg så är söndagen en skön dag, för då är man snart ledig! Är man däremot ledig över helgen känns söndagen mest bitterljuv. Själv så älskar jag fredagseftermiddagarna när man har två lediga dagar framför sig. LJUVLIGT!

I veckan så har vi haft en Briardtik på kollo. Inez heter hon. Det är HeQuilles uppfödares hund som behövde passning i ett par dagar. Tror att jag körde fullständigt slut på henne! Spår 3 dagar i rad, kombinerat med långa skogspromenader. Nieve tycker att det är vardagsmat, även om hon blir väldigt glad när vi hittar på något, så tillhör detta ändå hennes vardag. Så lever vi hundlivet!

Gud så skönt det var att ha Briard igen. Fullkomligt underbart. Trodde att jag kanske skulle tycka det var lite jobbigt, men nej. Som jag har saknat ett blött skägg som kommer och pussar på en i soffan. Att få sitta och snurra pälsen, få kamma & borsta och få sätta upp en tofs. Som jag har saknat.

Nieve är verkligen en riktig pärla! Hon är så vettig denna hund att jag emellanåt blir fullkomligt mållös. Det är roligt att känna vilket mysigt förhållande vi fått till varandra de senaste månaderna!

I onsdags så var jag och jobbarkompisarna och tittade på premiären av Robin Hood, den nya filmen med Russell Crowe. Vilken besvikelse. Släng inte ut era pengar för att se den på bio.


10 maj - Cecilia

Det är dags att ni alla får se min lilla pärla till katt! Får jag lov att presentera Cecilia, en sköldpaddsfärgad perserkatt. I stamtavlan heter hon Leptir's Call me Tösen, men till vardags så blir det Cecilia! Bedårande! Personlighet, javisst!



5 maj - Nya bilder på Nieve








4 maj - Solsken

Fast att livet känns tomt så måste det gå vidare. Nieve är guld värd, och hon har verkligen börjat blomstra. En helt fantastisk hund på alla sätt och vis!

Vi spårar för glatta livet, men tanken och målet att vi ska tävla inom en snar framtid! Det känns roligt att ha kommit igång igen, och Nieve tycker det är skitkul! Elsa hänger också gärna med, och med lite mer tid så tror jag att det kommer bli bra för henne med!

Föresten så är mitt kennelnamn nu godkänt och officiellt! Vi heter nu
Kennel Amis a Jamais
- Briard & Dogo Argentino
www.amisajamais.com