Vilket väder?!

Ja, jag är osäker på vilket sorts väder det är idag... ena studen regnar det för att sedan vara strålande solsken. Förvirrande! Tanken var att jag och HeQuille skulle träna lite på förmiddag, men då öste regnet ner och jag har inga regnkläder hemma, har lyckats glömma dem. Så trött jag kan bli!

Men yes, nu är det höst!


Stort skratt!


Hösten är här!

Jag älskar hösten! Jag älskar när löven skiftar färg och skogen blir färgsprakande som aldrig förr. Det känns som om man går runt på en enda stor färgpalett!

Idag tog jag mig lite sovmorgon, det var skönt! Ska snart kamma HeQuille, klippa hans klor och lite sånt. Sen ska vi ut och gå en långrunda, funderar över vilken skog vi ska ta och köra till. Kom precis på att bara för jag tog den där sovmorgonen så missade jag reprisavsnitten av One Tree Hill.... det retar mig.

Ska även köpa ett par blomkrukor som jag gått och spanat på sedan i lördags. Visst är det retfullt att man ska se saker man vill ha just när man inte råkar ha plånboken med sig. Jaja, får köpa dem idag istället.

Borde nog köpa mig en ny höstjacka idag också.

1 år

Och så var dagen här, dagen som jag tänkt på och faktiskt fruktat. Idag är det 1 år sedan Peo togs bort. Emellanåt känns det som igår och ibland som om det var en halv evighet sedan. Ibland så kan jag fortfarande höra hans klor som slog mot parkettgolvet, hans skall när jag frågade "ska vi gå ut?". Jag kan fortfarande ibland stå och kalla hans namn när jag och HeQuille är ute sista rundan, det gör fortfarande ont när jag kommer på migsjälv med att stå och vänta på att han faktiskt ska dyka upp. När jag ska skriva ett sms och ska skriva ordet "sen" så kommer alltid Peo upp. Det tog flera veckor innan jag kunde se det där, och inte börja gråta.
Nu så kan jag minnas saker vi gjorde med glädje, jag kan berätta historier och börja skratta åt dem själv och jag vet att jag har kommit en bit på vägen i läkningsprocessen. Jag kommer alltid att sakna honom, men han finns med mig, i mitt hjärtas allra varmaste vrå, där kommer han alltid att finnas.

Tack för allt min älskade vän, godnatt mitt hjärta, vi ses snart igen

Sonnenlight Jesper
20010322 - 20070925


Flytt!

Den 15 november flyttar jag och HeQuille!!

Besviken

Känslan av att ha gjort någon besviken är fruktansvärd.

Uppdatering

Ja, var jag ska börja?! Igår så var jag på fest (!) och det var så längesedan sist, och roligt hade jag! Det var en stor fest, med ca 120 personer, där jag kände många utav dem! Många som kom fram och sa att de tyckte det var roligt att jag äntligen var ute igen och att jag borde verkligen göra det oftare. Ja, det borde jag kanske..

BJ kom fram och påpekade att jag borde verkligen ha en fest snart igen, för att det kan inte bli annat än bra. Och visst har han nog en poäng. Min 20- års fest var den roligaste fest jag någonsin varit på, så varför inte? Frågan är bara vilka som ska komma, vissa är mer eller mindre självklara.

En rolig grej som också hände var att jag och Elin pratade, och det var längesedan vi hördes av. Tror att det är ca 6-7 månader sedan.



Var på lydnadstävling idag och Almas son Boris (Crazy-Citka) fick idag sitt 3:dje förstapris i lydnadsklass två, så nu kan han titulera sig SVCH SPH1 LPI LPII Crazy-Citka! Snyggt jobbat Andrea!!
HeQuille var med som sällskap idag, han gick bara runt och såg riktigt snygg ut!

Vad händer?!

Idag är jag ledig, hääääärligt!! Har legat i soffan och tittat på alla avsnitten i Band of Brothers. Jag älskar den serien. De två sista avsnitten gråter jag till konstant. Det är så ofattbart att det faktiskt har hänt. Ibland så skäms jag över att vara människa. Hur kan man bete sig så? Det är för mig ofattbart.

Imorgon så ska jag och HeQuille på kurs, ska bli roligt! På kvällen sen så ska jag på fest, ska också bli kul (hoppas jag!). Men jag håller tummarna för det iallafall!

Ikväll blir det kanske också fest, nyktert för min del. Har inte riktigt bestämt mig för än om jag ska dit, kanske att jag kör dit en sväng lite senare bara.

Det ser ljust ut för mig och HeQuille nu, trevligt, det behövs.

Är det någon mer än jag som lagt märke till att den ena domaren i Idol, Andreas, är snygg?

Kan inte sluta lyssna



It's hard to believe it came to this
You paralysed my body with a poisoned kiss
For 40 days and nights I was chained to your bed
You thought that was the end of the story
Something inside me called freedom came alive
Living in a world without you


You put me together
Then trashed me for pleasure
You used me again and again
Abused me, confused me

I will survive


Jag skrattade så jag grät


Tillbaka!

Så då var jag här igen, tillbaka efter jobb, utbildningar och andra händelser!
I helgen som gick var jag uppe i Kolmården och gick en påbyggnadsutbildning för bl.a. etologen Ingrid Tapper. Ingrid är så himla trevlig och en verkligt sympatisk människa, och OJ vad man uppskattar att få träffa sina kollegor från runt om i Sverige och att ha intressanta diskussioner och utbyte av tankar, idéer och upplevelser!
Vi var även bakom kulisserna på delfinariet (vi såg dock inte de nyfödda kalvarna) och fick en uppvisning och genomgång av hur man tränar in olika moment på dem. Mycket intressant!
I fredagsnatt gick jag dessutom i sömne. Det har banne mig inte hänt på många många år.

Idag så flyttade min älskade lillasyster till Göteborg. Usch vad sorgligt det är. Jag vill inte ha henne däruppe, hon ska vara här. Men jag vet att detta är hennes dröm och den ska hon följa, hon kommer att klara det bra. Jag och Luddet ska köra upp och hälsa på om ungefär 2 veckor när hon har kommit iordning. Ser framemot det. Saknar dig så redan!


Helg!

Så då var det äntligen helg! Fast ingen rast, ingen ro. Jag ska jobba hela helgen så tja... jag lär ha att göra. Är inte ledig förräns på tisdag.
Grattis Dessie på 20- års dagen! Nu ska det minsann åkas på kalas! Trevlig helg!

Vackert


Kiropraktorn

Idag har HeQuille varit hos kiropraktorn igen. Nästa gång vi ska dit är om en månad, och då ska jag banne mig beställa en tid åt migsjälv också. Jag har säkert något fel på min rygg jag med! Därefter så körde jag och Jessica till McDonalds och käkade, gott! Det har blivit lite av en tradition!


Nu är det snart 1 år sedan

Kyrkogården

Kom precis hem från kyrkogården. Tog HeQuille med mig och körde för att gå till farmor och farfars grav. Vet inte varför, jag bara ville göra det, och det kändes bra. Fridfullt, och jag förstår inte varför jag inte gjort det innan. Gick ett varv runt kyrkogården och läste på gravstenarna, och kom fram till att jag gillade när de skrev den avlidnes yrke framför namnet. Det såg trevligt ut på något vis. Jag ska köra dit en annan dag igen.

September

Och så var det september. Idag så har jag och HeQuille varit hos Jessica på lite fika. Vi passade på att gå ut på fälten och ta lite nya bilder på min svarta virvelvind!