Fest

Igår var jag på fest hos Jocke. Måste börja med att säga att jag festar ytterst ytterst sällan. Och igår så slog karatefyllan till. Ja, herregud. Idag mår jag som man förtjänar.
Ikväll blir det hundträning,
HeQuille är nu bredvid mig och visar hur uppriktigt synd han tycker om mig. Underbara HeQuille!


Lydnadsträning med HeQuille


Hundträning och besök av Ändy Pändy

Idag så var jag och HeQuille på Höörs BK och tränade tillsammans med Emma och hennes 3 Chihuahuor (Turbo, Tikka & Tella) och Madde med hennes 3 huliganer (Timo, Nisse & Mille). Jag tränade fotgåendet, rutan och framåtsändande över hinder. FY FAN vad HeQuille är en rolig jobbevovve, jag har bara valt så rätt!
Sen så satt vi på gräsmattan och pratade strunt och var fullkomligt omgiven av Chihuahuorna! 5 stycken urmysiga små hundar + Timo som alla ville bli klappade och få vara med i gemenskapen! Jag måste säga att Emma & Madde verkligen jobbar stenhårt med att förändra samhällets syn på de små, de är hundar och de ska behandlas som sådana också fast att de är små! Starkt jobbat tycker jag, och visst är ni på god väg!

Ikväll så kom Ändy Pändy på besök! Som vi har skrattat åt allt och ingenting, och haft jättetrevligt! Tack! På lördag ska han med på fest hos en av mina kompisar i Landskrona. Ska bli roligt att åka bort lite!

Här kommer en bild från dagens träning, vet inte riktigt vad jag gör....!


Kattbad...

Imorgon ska jag bara mina katter Leif och Ivar. Hur tror ni detta ska gå? Tja... vi får väl se om jag är kapabel till att skriva blogginlägg efter imorgon.
På återseende!

Tack för...

Tack för en trevlig kväll igår Jennie!

Ska snart köra ut till Jessicas hundar och kolla läget, sen får jag ner till Jennie och hämta bilen som jag ställde där igår. HeQuille och jag ska också hinna med ett träningspass, har fått en liten idé till rutan som jag måste testa lite!
Imorgon ska jag & Jeanette sitta och mysa med Dvärgschnauzervalpar, hur ska jag kunna låta bli att se Peo överallt? Jag saknar att ha en skäggis, och det kommer att komma in en sådan i mitt liv igen, jag vet inte när, men det kommer att komma.

Hoppas att Ni hade en trevlig midsommarafton allihopa!


Midsommar!

Så då var det midsommarafton, dagen som var så mycket roligare och mer speciell när man var liten. När mormor kom tidigt på morgonen för att hjälpa mamma att göra blomsterkransar till oss barn (ja, inte Jonte!). Men det är inte lönt att gråta över svunna tider, istället så får man blicka framåt!
Igår tillochmed imorgon så passar jag Jessicas hundar. Så jag var uppe tidigt idag för att städa kennlarna och rasta hundarna, och jag kan inte låta bli att tycka det är mysigt. Jag gillar att få gå och pyssla med hundarna, alla morgonrutinerna, klappa om dem och få dem allihop att känna sig speciella för att sedan släppa ut dem och påbörja städningen. Jag gillar allt det där. Det gjorde jag redan när jag passade Peos uppfödares hundar (det gjorde jag i många år).
Ikväll så ska jag till Jennie! Har redan varit där på en blixtvisit en gång idag! Körde bara inom för att kolla läget och fastnade i 2 timmar, "farligt" med så trevliga människor!

Trevlig helg på Er alla!

1 år av saknad - Sigge


Min virvelvind

Min svarta virvelvind. Min HeQuille. Efter att jag mist Peo så trodde jag aldrig att jag skulle kunna älska en hund så innerliggt igen, att jag skulle sätta upp en spärr och inte låta HeQuille komma så nära. Men ack så fel jag hade. Jag älskar min HeQuille till världens slut och tillbaka igen.
Hans svarta långa päls, hans varma ögon, hans vackra rörelser, hans pussvänliga nos och hans underbara sätt. Jag är så fruktansvärt rädd för att mista honom.


Sysselsättning

Vad har jag sysselsatt mig med idag?! Jo, idag så hade jag & Jennie en extreme makeover! Tess fd. Briard, är numera en snygg svart Riesenschnauzer haha!

Här kommer bilder före och efter friseringen!








Tisdag

Är fortfarande arg, ledsen och så fruktansvärt besviken. Och just nu så funderar jag på vilket sätt jag ska hantera det.

I söndags så var jag och hälsade på Emma & Jonas! Det var supertrevligt! Satt och pratade en massa hund och annat smått & gott! Det var en impulsgrej från mitt håll och jätteroligt att det passade in i Olssonfamiljens söndag! Tack Emma, det får vi göra om!

Snart ska jag köra till Jennie, vi ska göra en makeover, inte på mig så ni kan vara lugna (eller besvikna?!). Återkommer när vi är klara!

Bjuder på en bild på mig & HeQuille, han är 5 veckor gammal på bilden. Love at first sight!


Ditt as

Igår så var jag chockad. Jag kunde inte tro det. Jag är så arg och det går inte över. Ditt jävla as.
Det finns inte ord för hur mycket jag hatar dig nu.


Bilder från semestern

Orkar inte skriva något längre inlägg idag, mer än att det var skönt att åka bort med fullkomligt underbart att komma hem! Tack Jennie för att Du och Din familj ställde upp som hundvakter, ni är toppen!
Bjuder på lite bilder från veckan som gått!




















HeQuille



Denna bilden betyder jättemycket för mig.
Vackra vackra HeQuille!
Usch jag gråter redan och jag har inte ens lämnat honom än.
Tack Andrea för bilden, jag älskar dina bilder, du lyckas alltid fånga honom sådär som han verkligen är.
Ha en skön vecka allihopa.
Och än en gång, tack Jennie! Ge honom en puss på nosen en gång i kvarten från mig!

Snart semester

Så då författar jag mitt sista inlägg innan semestern. Imorgon bär av det av till Kreta! HeQuille ska bo hos bästaste Jennie och hennes familj och jag vet att han kommer att ha det toppen! Trots det så gör det ont i hela kroppen av att lämna bort honom, älskade hund, så många dagar utan min underbara lurvas. Usch vad tårarna rinner nu.
Iallafall så ska jag sola, bada, dricka gott och ha det skönt!
Var rädda om Er!

Student

Så då har Ellinor, min lillasyster, också tagit studenten! Bjuder på ett par bilder från ikväll. Kvällar som ikväll så känner jag verkligen att min släkt är toppen! Tack för en jättetrevlig eftermiddag & kväll!

"För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra....."



Mina två systrar, Ellinor & Julia


Mickan och min syster Ellinor


Jag och vår kusin Dessie


Min syster Ellinor och vår kusin Dessie


Min syster Ellinor och jag


Min syster Ellinor och min lillebror Jonatan

Bildblogg

Märkte att de senaste inläggen inte varit särskilt positiva, och därför så tänkte jag lägga in lite bilder jag tog i helgen som gått. I torsdags så var jag och hämtade hem Leif, en röd liten kattpojke! Urmysig liten kille och imorgon så kommer kattunge nummer 2. Lovar att ta bilder så fort jag hinner.
Imorgon så tar Ellinor, min lillasyster, studenten så det lär bli firande för hela slanten. Nu ska jag fortsätta dricka mitt glas vin. Trevlig kväll!











Omtanke



För varje dag vi lever kommer vi en dag närmre slutet.
Var rädda om varandra

Nu får det räcka...

med dödsfall. Fick besked om ännu ett idag. VARFÖR?
Än en gång, varför? 23 år gammal.
Det var som Frida och Wennberg sa, i denna åldern så har livet knappt hunnit komma igång.
Tragiskt, det är så fruktansvärt tragiskt.
Mina tankar går till familj, vänner och andra närstående.

Vila i frid J.

En dyster dag

Idag så var det första dagen efter olyckan och dödsfallet som vi träffades allihopa igen. Alla var dystra och försökte för hans bästa kompis skull hålla god min. A. och jag var inte bästa vänner, det vore lögn att påstå något sådant, men vi pratade när vi sågs, vi hälsade på varandra och visst hade vi varit inne i någon diskussion ibland men nära vänner var vi inte. Men jag kan ändå inte låta bli att känna mig sorgsen och faktiskt sitta och vänta på att få se honom komma gående i korridoren, sådär som han alltid gjorde med väskan nonchalant slängd över ena axeln. Han besatt en pondus och en utstrålning jag inte sett hos många och det var en styrka som jag beundrade.

Det kan inte vara meningen att livet ska ta slut när man är 22 år gammal. Det kan jag bara inte tänka mig.
Mina tankar går till familj, vänner och andra närstående.

Vila i frid