27 september - En toppenhelg!

Denna helgen har varit händelserik. Mycket händelserik.
I fredags så tog jag det mest lugnt, fram tills Christopher ringde och sa att han var utanför Hörby, och frågade om vi kunde ses. Efter en stunds prat, så kom vi fram till att jag skulle dit, och jag fick kasta mig i duschen (då jag bara ett par minuter tidigare duschat hundarna, och därför såg ut som en dränkt katt!). Sen så bar det iväg för lite film och prat. Det var trevligt. Faktiskt trevligare än jag trodde det skulle vara.

Igår sen så var vi först i Hässleholm på valputställning.
Nieve blev BIR- valp med jättefin kritik:
En mkt snygg tik av bra modell. Mkt bra hals.
Mkt snygg siluett stående. Rör sig jättebra för sin ålder.
Trevligt temperament. Bra öron. Pigg & vaken.
Rör sig mycket bra. Mkt snyggt presenterad.

Domare: Richard Andersson

Därefter så begav jag mig hem till Andrea för lite frukost och prat! Jättetrevligt, och gott med frukost efter att ha spenderat en timme på hundutställning!
När Andrea fick kasta sig iväg till djursjukhuset för att göra ett kejsarsnitt så begav jag mig mot Malmö. På vägen passade jag på att hälsa på Emma, Jonas & Melwin, då det var väldigt längesedan vi träffats! Som Melwin vuxit sedan jag såg honom sist. Tiden går så fort!
Nästa anhalt var Malmö, och Liams kalas. Åååå så trevligt jag hade! Jag var nykter då jag hade lovat att vara chaufför vid eventuell utgång, och sedan tänkte jag & hundarna köra hem.
Det var mycket prat och skratt! Blev bjuden på Ingrids 30- års fest, som tydligen ska gå av stapeln i mars. Ska bli kul! Bjöd även in henne & Jeppe till min födelsedag i december. Gästlistan blir längre och längre.
Levi var en obstinat 13- åring, och hängde mig i hälarna som en efterhängsen hund. Han är så jäkla charmig den killen! Man kan inte låta bli att skratta, även om man försöker låta bli! 
Efter en stund så började vi prata om Jennies och Stiffes förhållande. Johannes startade då denna låt, för att vi alla skulle kunna tänka på Stiffe.



När vi suttit i soffan ett tag och pratat så blev Jennie onyktrare och onyktrare (vilket var underhållande!). Till saken hör att Johannes var nyopererad i huvudet, och därför bar mössa för att inte visa såren/ärren.
Johannes beklagade sig då till henne och sa; Så har du sagt till Emelie att du har en snygg brossa, och så ser jag ut såhär!
Jennie; Ni har ju träffats innan....
Johannes; Men ändå....
Jennie; Hon tycker att du är snygg, varför tror du annars att hon drack så mycket som hon gjorde första gången ni träffades?

Tack Jennie, ibland så är du en pärla haha!

Sen så skulle Johannes sköta musiken, och startar då denna låt och utbriser; Denna får mig att tänka på Top Gun!


25 september - 2 år sedan idag

Idag är det två år sedan Peo togs bort. Har haft en stor klump i magen hela dagen. Det känns rent ut sagt för jävligt att han inte är kvar här hos mig. Älskade vän.
Det är som Jeanette sa innan idag, det är märkligt att man orkar le igen.

Imorgon är det hundutställning igen, Nieve ska ställas på Hässleholmsvalputställning, ska bli trevligt! Får hoppas att det går bra! Ska duscha henne nu, då hon just nu är tvåfärgad, dvs lerbrun och grådaskig.

Är bjuden på grisfest imorgonkväll, är lite lite sugen på att gå. F ska dit, och det vore kul att träffa honom igen. Han är ju så fin haha. Eller huuuuur Julia?!?!?!

22 september - Skrik

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ååå vad skönt det var. Behövde få skrika.


17 september - Kort och gott

Är jag elak?! Det tycker inte jag! Eller.. kanske ibland. Skulle ju åkt till Trelleborg i fredags, ångrade mig på torsdagkvällen, skickade ett sms om att jag var sjuk. Sjuk?! Inte det minsta.. men jag ville inte åka dit heller. Hade inte han gjort en massa påtryckningar om övernattningar och sånt, så hade jag kanske åkt, men jag ville inte. Trodde att han fattat piken och inte skulle höra av sig mer, men igårkväll ringde han igen och sa att han var påväg hit och räknade med att sova över. Mitt svar var; då går jag ner och låser porten!
Hoppas att han kanske fattar nu då.. Fast han är rätt rolig, och han har lite tjänster jag vill åt (ENBART på hundtränarplanet!).. så jag får kanske försöka vara lite vänlig ändå.

Med hundarna är det bara bra. Tittade mig just över axeln och blev sådär varm i hjärtat. De är mina, bara mina, och jag älskar dem mer än vad jag kan sätta ord för.

Hade ett mycket givande samtal med Luddet i tisdags, han berättade att han alltid varit kär i mig, och det förklarade så himla mycket. Varför han reagerat som han gjort och varför han ibland blivit arg när jag inte förstått varför. Han ska eventuellt komma hit på söndagkväll och umgås lite. Ska bli trevligt, det var ett tag sedan vi träffades, och då blev det bara så fel och pinsamt. Hoppas att det kan bli bättre denna gången.

Träffat Björn i veckan, två gånger. Den människan är otrolig. Det räcker att jag ser honom så blir jag sådär glad och får massor av energi. Han har en speciell plats hos mig, han räddade mig, det glömmer jag aldrig.

Var hos mormor & morfar ikväll, vi tittade på idol. Lite kul när jag och mormor sa vem som var vår favorit, hur olika vi tänkte. Kan säga som så att hennes favoriter aldrig hade klarat sig. Minns ni killen som sjöng; Guldet blev till sand?! Den gillade hon.. Jisses säger jag! Morfar skrattade mest, sådär mysigt som han gör!

Ser framemot nästa helg, då blir det utgång i Malmö! Mattias är chaffis, så jag och Jennie ska ut och ha askul! Kan se det framför mig! Det kommer att bli helball!


14 september - Sofiero nat.

Igår så var det dags för Nieves andra utställning, hon gick fortfarande i valpklass.
Domare var dansken Carsten Brink.

Hennes kritik var som följer:

Bra propotioner och helhetsintryck.
Bra uttryck. Välskuret huvud med bra kinder.
Välansatta öron. Saxbett. Välburen hals.
Bra överlinje, välvinklad fram.
Bra benstomme och tassar.
Mycket bra rörelser, bra temperament.

Och sen blev hon BIR- valp, min lilla snutta!

Stort tack till Jessica för min underbara tjej!
Och till Jennie för ett toppentrevligt sällskap!






10 september - Känslig!

Det är möjligt att jag är åt det något känsliga hållet i vissa sammanhang.. Som t.ex. när det gäller film, musik och böcker. Och ikväll var inget undantag. Jag säger bara det; Idol 2009. WOW!

Ikväll så grät jag, utan hejd, när denna tjejen började sjunga. Shit. Får gåshud! Och så kom tårarna igen.




Därefter så kom Robin. Vilken kille, som han har utvecklats! Ser framemot hans kommande skiva!



8 september - Allt och ingenting!

Jag är bara glad! Skitglad! Det händer bra saker nu!
På fredag så ska jag ner till Trelleborg.. Vet inte riktigt om det är en direkt smart sak. Men va fan.. jag är bara ung en gång!

Har funderat... jag borde verkligen hitta den manliga motsvarigheten till Jennie hahaha. Liam är inne på rätt spår!

På söndag är det dags för hundutställning i Helsingborg, Sofiero. Nieve ska ställas, jag är nervös!

Livet är alldeles för kort för att man inte ska ta emot den njutning man får!