23 januari - Kyligt och kallt, nästan överallt!

Still alive. Fan vad kallt det är! Och nu är det ändå "milt". Pratade med Tobias förra veckan, han har Nieves kullbror, han & hans familj bor utanför Boden, de hade -34 grader förra veckan. Så våra -4 är kanske inte så hemska trots allt, även om vi inte har samma kyla som de.

På västfronten intet nytt.

Har jag berättat om Elsa? Framdelen är min!


15 januari - Mörbultad

Ja, det kan man minst säga efter gårdagens massage. Hon måste ha flyttat på ett par kroppsdelar minst, för idag känns det att man lever. HeQuille och Nieve verkar inte alls berörda.
Idag har Bello varit här, de har härjat för glatta livet, Nieve uppskattade hennes besök mycket!

Fick ett sånt fint mail av Kimmy idag med bilder på bebismagen, såååå fin hon är!

Slötittar på American Pie 2, den är kul!

14 januari - Massage

Idag har hundarna och jag varit på massage. Det var egentligen bara hundarna som skulle, men efter att jag klagat på huvudvärk så kände Emma på min nacke och sa "ta ut hundarna i bilen, ta av dig tröjorna och lägg dig på britsen". Sagt och gjort. FY FAN vad ont det gjorde. Låg och kved under hela massagen medans Emma skrattade. Efteråt så sa hon att jag skulle återkomma nästa vecka. Muskler ska vara mjuka, och inte kännas som ben (som mina tydligen gjorde...).

Idag gick Kimmy på mammaledighet. Det suger. Fy vad jag kommer sakna henne. Satt och kände på hennes mage idag när den lilla/lille sparkade. Ska bli spännande att träffa det lilla livet när det kommer ut!

Imorgon ska Bello vara här, Emmas lilla Cane Corso tik på ca 6 månader. Det kommer bli high life! På kvällen sen ska jag ha Twilight kväll, känner att jag behöver det!

På lördag ska jag till Jenny, längesedan vi träffades. Ska titta på hennes nya kanin, som tydligen (enligt hennes man) är en varulvs kanin. Intressant!
På kvällen kommer Luddet förmodligen hit och hälsar på.
Söndag blir lugnt.

Ljuva ljuva helg

9 januari - Är det nu det ska börja?

Ett nytt år, nya möjligheter. Är det inte så man brukar säga? Har haft aboslut noll lust att blogga, så därför har det gått nästan 4 veckor sedan senaste uppdateringen. Längesedan jag tyckte det var såhär tråkigt.

Vad hände förra året?

... mormor Ellen avled, 94 år gammal ...

... Nieve flyttade in på prov och fick stanna för gott ...

... HeQuille gjorde inte mycket annat än att sprang med tratt pga diverse krämpor ...

... Drogs in i ett nytt projekt kallat Frisk Hund (
www.friskhund.se) som det ska jobbas med under år 2010 ...

... Lite fest och sånt ...


Ja, ungefär så har året varit. Ett jävligt kasst år. Igen. Har inte haft ett riktigt bra år sedan 2006. Sedan dess har det bara gått utför (givetvis med lite undantag). Hur kan det bli så?

Solen är på väg upp över hustaken. Klockan är 08.23. Det var -12 imorse när jag fick upp. -12... sjukt!

Lite bilder från gårdagen















Är det nu det ska börja?