Regn

Hatar när det regnar. Man kan ju inte göra någonting, sen att hundarna blir dyngsura och tar flertalet timmar på sig att torka bidrar lite till aggressionerna mot regnet.
Snart ska jag till Eva och hälsa på HeQuille, han är 1 vecka gammal idag. Sötnosen!
Peo och jag ska ut och gå en långrunda (ja... vi ska ta med oss de andra 3 galningarna också) när det slutat regna... I värsta fall får jag dra på mig regnstället och masa mig ut ändå. Men föredrar en solskensrpromenad... faktiskt.

Jag är så orolig för min morfar. Har gått och oroat mig hela dagen på jobbet idag och bara väntar på att telefonen ska ringa. Hatar att det ska vara såhär. Den bästaste morfadern i hela världen, nämligen min. <3

En rolig låt: Markoolio feat Tilde Fröling - Emma Emma

Lycka...

Min efterlängtade valp är äntligen född. Han är helt bedårande. Trésor de Brie HeQuille Noir DO. Tjusigt va?
Peo har nu blivit storebror, härligt! Peo ja, det är verkligen mattes hjärta. Underbaring.

Huhle kom på besök igår, det var roligt! Har inte setts sen i november förra året. Helt sjukt. Det är ju jättelängesedan. Tittade på ett par filmer och pratade. Kul när en kompis bara kommer på besök sådär =)

If you just believe, dreams can come true


Gå under

Det känns som om jag snart kommer att gå under. Mitt liv är ständigt upp & ner och ingenting är som det borde vara. Kan man verkligen få lov att må dåligt över sin existens?
Peo... min älskade hund. När världen känns som om det ligger på mina axlar finns
han där, min bäste vän. Det är tur att Du finns kvar.


Conversation has a time and place in the interaction
of a lover and a mate but the time of talking
using symbols, using words can be likened
to a deep sea diver who is swimming with a raincoat

Igen...

Ibland är jag nog en så snäll vän så jag blir dum. Det kändes verkligen så igår. Körde och hämtade  en kompis (som jag tycker väldigt mycket om, så det är inte att jag inte gillar människan) en rätt bra bit härifrån och sen så fixade jag chaffis till festen och stod för kvällens groggar. Är det för mycket begärt att kanske få höra ett tack? Jag vet inte, det är kanske för höga krav....?

Hoppas att det blir promenad med Joanna idag, hade tyckt att det var jätteroligt att få umgås....

Nästa helg föds valparna, lääääängtar. Jag vill nu...


I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life

Uppdate...

Jaha då var vi inne i mitten av juli nästan. Gud vad tiden går fort...
Jag mår rättså bra idag, känns skönt. Det har varit en del bakslag men just idag så känns det helt okej.
Jag har mycket att vara tacksam för. Familj, hundarna/Lennart, vänner och ett liv där jag sysslar med det som jag vill. Jag har kommit till insikt. Det låter djupt. Men jag har iallafall kommit till insikt att man mår inte bra av att hela tiden tänka på vad andra tycker och tänker, därför kan man likagärna göra det som får mig att må bra och strunta i resten. Så det är ungefär vad jag gör för tillfället.
Idag ska jag till tatueraren och få kollat upp ett par saker. Känns gott. Läääängtar tills det är dags igen!

Något som jag också längtar efter är att min lille valp ska födas så jag kan få hem honom. Planerad valpning är om ca 2 veckor. Jag går på nålar! Har varit och hälsat på tiken en gång i veckan sedan parning, jättespännande! Detta ska bli min nya träning- och förhoppningsvis tävlingskompis. Ska bli jätteroligt!
Men Peo är ändå mitt hjärtegull! Han är den bäste! Men som sagt det ska bli såååå roligt! En ny vän!

Och så ska jag berätta lite om Lennart. Han växer och frodas. Han är så läcker min lille katt! Så fruktansvärt social, hans favoritplats är att krypa upp i knäet på en och sedan klättra sig upp och lägga sig under hakan, så sitter/ligger han där och spinner. Awww.... det värmer i hjärtetrakten!
Jag älskar verkligen mina djur!

Ett annat djur som jag går och spanar lite på är en leguanödla, ända sedan jag jobbade i djuraffären har jag gillar de djuren, så speciella, härliga! Men vi får se, de kräver mycket plats och tid... och det känns som om Peo, Lennart och valpen kommer att ta tillräckligt av min tid. Men i framtiden så hade det varit roligt med en "liten" leguan!

Och på kärleksfronten? Jadu om jag ska vara ärlig så har jag inte det minsta intresse för det just nu. Det får gå som det går. Varför gå och längta/drömma när man kan ha kul under tiden?

Sigge, du är saknad.

Ansiktsbild på min lille Lennart!

image51

Marknad...

Marknaden var en stor besvikelse. Jag vet inte varför, men jag var verkligen inte upplagd för att gå runt bland en massa folk. Det enda jag köpte var lite saker till Peo, men annars ingenting. Jag förstår mig inte på folk som i vuxen ålder köper saker för sanslöst mycket pengar (om de inte har småbarn och så....). Finns det inte vettigare saker att lägga pengarna på än massa krimskrams från en marknad? Jadu... man slutar aldrig förundras.
Och på kvällen hade jag inte roligt alls. Eller jo, eller nej, roligt är inte det rätta orden. Helt okej passar nog bättre. Träffade en gammal kompis jag inte sett på evigheter så vi stod och pratade lite, jo och så var jag ju med Dessie & Oskar, och det var lika trevligt som vanligt. Men dock, den där riktiga marknadskänslan av att man bara VILL umgås med en massa folk och pratat tills stämbanden brister, den var inte där.

Idag ska Peo få sin ull plockad, vilket ska bli skönt för han ser verkligen ut som Mr Lurvas, min lille skatt.
Sen så ska jag med Lennart (min kattunge) till veterinären och vaccinera honom också (men det gick tydligen inte idag) så det kan jag nog hinna med imorgonförmiddag.

Slänger in en bild på min lille Lennart. Ny bild kommer på Peo efter ullplockningen.

image49