21 september - Nyinflyttade

Så, då är jag, hundarna & katten nyinflyttade! Och WOW vad vi trivs redan! Lätt att bara öppna ytterdörren och släppa ut DaTai för en snabbkiss mellan varven, och hur skönt är det inte för min rygg att slippa bära honom i trapporna? ME LOVE!

Valpar är under planeringsstadiet. Nieve kommer att få sin första kull till våren, år 2011. Har höga förhoppningar på denna kull! Valparna kommer att få en mycket intressant stamtavla. Båda föräldrarna har hörseltestade generationer bakom sig och är själva fullt hörande. De är också både utställnings- och arbetsmeriterade. Vid intresse kontakta mig på [email protected]
Åååå vad jag längtar!

13 september - Sofiero Nat.

SUCCÉ! Det tror jag är en passande sammanställning av vår dag på Sofiero!
På plats var roligt nog två av Nieves kullsyskon, båda brödrar.
Tobias & Tanja hade kört från Boden (!) för att vara med! Jätteroligt!
Domare i rasen var Ligita Zake.


White Ghost's Dogo's Gaspar
CK, 4de bästa hane


White Ghost's Dogo's Segundo
CK, CERT, 3dje bästa hane


SE UCh DK Ch White Ghost's Dogo's Bernardo
CK, CACIB, BIR


White Ghost's Dogo's Nieve
CK, CERT, CACIB, BIM

Och som om det inte vore allt!!!!!!!!!!!!!!!!


Så placerades vi som BIS5 i uppfödargrupperna (totalt 13 tävlande grupper)!!!!!!!!!
TJOHO!!!!!!!!!!!!!!!!
Fy fan, Jessica, vad bra du är!!!!!!!!!!!!!!!
Domare i gruppen var Jørgen Hindse


9 september - Sofiero

I helgen är det Sofiero. Jag är skitnervös och har dessutom ingenting att ha på mig. Fick förslaget att gå naken, men nja.. det känns väl kanske inte riktigt som jag. Så jag fick som tur var tag på Lisa2 så idag ska jag prova lite kjolar som hon har. Jessica vill helst att jag har kjol på lördag..

På lördag blir det ev. utgång. SHIT tänker ni, och det tänker banne mig jag också. Vet inte riktigt hur jag kunde bli inlurad i ett så djävulskt påfund.

Jag har fått ett PRICKIGT blåmärke, hur kan man få det???? Det är alltså rött med lila prickar i. Ser skitäckligt ut så nu får jag ha långärmat tills det försvinner. Det betyder säkert att jag fått en livshotande sjukdom.

6 september - Finally in love



And I want to feel this good for the rest of my life


4 september - Jobblördag

Det är lördag och jag jobbar. Fint väder ute, men det är kallt. Jag har nog början till en förkylning i kroppen, har 3 tjocka tröjor och yllemössa på mig. När jag var ute på byn så gick andra i shorts, de tittade skumt på mig där jag gick bakom mina stora solglasögon. Alien?

Julia, min änglasyster (fint va!), passar mina hundar idag. GULLE DIG!

Igår så var det Bodyguard på tv, varför gråter jag fortfarande till slutet? Har sett filmen 100 gånger, men var gång när Whitney börjar sjunga i slutet, när Kevin Costner står på flygplatsen, så exploderar mina tårkanaler.

Snart flyttar jag!!!!! Den 20 september, en måndag, är det dags. Längtar supermycket. Det kommer bli kanon för mig, hundarna och katten Cecilia. Dessutom kommer jag få skittrevliga grannar! Och som ytterliggare plus så finns det åkrar och fält runtom, överallt, så hundarna kommer att få det kanon!!!!! 16 dagar kvar....

4 september - Just be


1 september - Kalla händer och nostalgi

Något märkligt har hänt. Jag har alltid haft varma händer. Jag har varit den som har fått värma andra för att de frusit. Men så är det inte längre. Mina händer är som kalla isbitar och de blir inte heller varma. Jag söker nu någon som kan ställa upp på att vara handvärmare. Ev. något obekväma arbetstider då Du får arbeta när jag är ledig. Intresserad? Kontakta mig!

Nu är det september, nu är det officiellt höst. Och det känns! Idag har jag dagen till ära tagit på mig.... *trumvirvel*...... mycket riktigt, en mössa! Och det känns förträffligt ska ni veta! Har varit lite nostalgisk de senaste dagarna. Tänker på hur det var förra hösten, och fast att jag vet att den var fruktansvärd, så har den på något vis blivit väldigt vacker i mitt minne. HeQuille var fortfarande hos mig. Min underbara HeQuille. FAAAAAAAAAAAAN vad jag saknar honom. Alltid. Det känns så fruktansvärt fel att inte ha honom hos mig.

Snart är det dags för Nieve att ställas på Sofiero, ska bli roligt! 2 av hennes kullbrossor ska också ställas, varav den ena kommer från övre delen av Norrland så de ska ha en veckas semester här nere, skoj! Har också anmält DaTai till hans första valputställning, den går av stapeln i november (bruksrasutställning). Ska se om jag kan hitta ett par till. Vill ju visa upp min lille guldklimp! Julia kallar honom för Terror.... Förstår inte alls var det kommer ifrån.