30 november - Martin

Martin är väl för söt! Han har ringt, smsat och haft sig de senaste dagarna, och jag har inte svarat. Men så idag så skickade han ett så kärt sms där han frågade var jag var för han var orolig, så då svarade jag, varpå han måste kastat sig på telefonen för det tog inte många sekunder innan hemtelefonen ringde. Så nu är han lugnad, jag lever och vi ska ses ikväll. Titta på Ullared.

Igår så kom Pyret hit igen. Hon är så mysig! Julia & Roger kom hit för att mysa med henne, Roger ville ha med henne hem!

Nu ska jag & söta mamma till Ikea!

27 november - When a man loves a woman

Tittar på When a man loves a woman. Andy Garcia. Wow...




27 november - New Moon och valpmys!

Ja, i onsdags så var det jag och Edward igen. New Moon. Gud vilken film. Var helt fylld av intryck när den var slut. Givetvis så är det mycket de missat att ta med, men så är det alltid. Vilken film. Edward och Jacob. Ja, vilka killar! Det gick ett sus genom publiken när Jacob drog av sig tröjan. Vilken kropp!

Julia: - Jag vill ha en Jacob...
Roger: - Jag jobbar ju på det!!!!!!!!!!!!!

HAHAHA! Det var kul, mamma kunde knappt köra bilen som hon skrattade!



Igår morse så kom det hit en valp på kollo! Trésor de Brie Kita Noir MG heter hon, men det kan man ju inte kalla henne för, så kort och gott så blev det Pyret istället. Så nu är det Lillen, Pluttan och Pyret!

Nieve ääääälskar Pyret! Det är hennes lilla bebis! Jättesött!

23 november - Filmkväll

Har påbörjat en s.k. julstädning. Har dammsugat, skurat Nieves korg, diskat och börjat leta fram mina tomtar. Säg vad ni vill, men här ska tomtarna fram i tid, annars hinner jag knappt se dem förrän det är dags att stoppa undan dem. Ska fortsätta städningen på onsdag.

Ikväll så har jag och hundarna haft filmkväll, vi tittade på Da Vincikoden. Jättebra film, men lång. Tror den var ca 2,5 timme. Nieve har legat på mig under hela filmen. Det är hennes previlegie.
Tror inte jag har berättat vart jag hittade henne i söndagsmorse. Hade precis duschat och gick ut för att ta på mig. Nu eftersom hon löper så har jag lite koll på henne, då hon har hittat på lite allt möjligt bus sedan löpet startade. Hittade inte henne någonstans. Började bli stirrig, rusade ut i köket. Och där var hon. Uppe på diskbänken. Blev jätteglad när jag kom och kunde lyfta ner henne, för hon måste ju ha flugit upp....

På torsdag & fredag ska vi ha gäst, bilder kommer!

LÄNGTAR på till ondag, då ska jag & the family åka till Lund och titta på New Moon! Äntligen ska jag få se Edward igen. Känns som en evighet sedan sist. Har valt platser långt fram, för ingen ska komma emellan oss två. (Har även tänkt sitta mellan mamma & Jonte så jag inte behöver råka ut för att få en plötslig klåda och bara få sitta och klia mig hela filmen).

Föresten, kommer ni ihåg Stiffe (berättade om honom i ett inlägg ifrån september). Han har vunnit en resa till New York i Mix Megapol's regi. Kanal 5 ska tydligen filma. Kan bli intressant!

18 november - Tisdagnatt

Så var det tisdagnatt. Har precis varit ute med hundarna sista rundan. Såg inte en kotte i hela byn.
Nieve löper på för fullt, och har nog lite pms. Synd om mig och HeQuille. Nieve, hon blir behandlad som en drottning, det ser hon till. Tog ner henne från soffan tidigare ikväll för att hon knuffade ner HeQuille, som för en gångs skull ville ligga och mysa. Då satte hon ser nedanför soffan och såg FRUKTANSVÄRT deprimerad ut. Jag skrattade.

Imorgon är det en rättså lugn dag. Ser framemot Grey's anatomy. Snygga karlar, lite romantik och sjukhus. En slående kombo!

Igår när jag och Jessica var på det nya Ikea så påpekade hon (ungefär lika försynt som en stridsvagn) om jag inte skulle ha barn snart. Jag har en misstanke om att det hela handlar om att hon vill vara barnvakt, och inte längre bara passa mina hundar.

Hittade en bild på mig och HeQuille från i somras när vi tränade agility.


16 november - Day off!

Idag har jag varit ledig, gottans! Sov till halv 10, var välbehövligt. Gick inte och la mig förrän 3 imorse. Pratade i telefon. Därefter så körde jag och hundarna ut i skogen, först promenad och sedan träning. Främst uppletande idag, HeQuille fick repetion och Nieve fick grunderna. Bägge skötte sig bra efter att poletterna trillat ner. De sprang för glatta livet.

Nieve har börjat löpa idag, hennes första löp. Hon är själv väldigt förbryllad över vad det är hon genomgår, men jag gör mitt bästa för att stötta henne. HeQuille tycker att hon är fin, men håller sig på avstånd. Duktig hund, avhållssamhet lönar sig. Vill inte veta av någon Briard/Dogo Argentino blandning, tror inte att den blivit särskilt lyckad alls.

Mitt golv känns som ett grustag. Mina dammsugarpåsar är slut och går inte att få tag på. Har varit i x antal affärer nu och letat och hittar dem inte. Dubbelsuck. Ska jag behöva investera i ny dammsugare?

15 november - Gimme Frankieboy!

I'm in löööööööööööööööööööve! Gundvald i all ära, men det var innan Frankieboy kom in i mitt liv. Mums mums! Ja jisses vilken snygg karl. Vet ni inte vem jag pratar om?! Frank Wagner i de väldigt populära Johan Falk filmerna. Ja, vilken karl.... Det är något speciellt med backslick, tatueringar, skägg och träningskläder. Det har jag alltid hävdat. Jag och Kimmy suckar och har oss så fort han kommer i bild. Såg den sista filmen (6:an) ikväll, jag känner mig tom. Vad ska jag titta på nu? Jag får helt sonika börja om från början i filmserien.



Mums mums!


14 oktober - If you only knew



How many times I counted
All the words that wen't wrong
If you only knew

It's 4:03 and I can't sleep
Without you next to me I
Toss and turn like the sea
If I drown tonight, bring me
Back to life
Breathe your breath in me
The only thing that I still believe
In is you, if you only knew


11 november - Malmö valp & sånt

I söndags så var jag & Nieve i Malmö för att ställa på valputställningen. WOW vilken pärla denna hund är! Hon låg i mitt knä under hela dagen, var framme och pussade på lite människor som kom fram och ville klappa, annars så var hon bara hos mig, snarkandes! Blir så varm i hjärtat!

Hon blev 2:a bästa tik, slagen av sin kullsyster Bernadita, som bor hos Jessica (uppfödaren!).
Hennes kritik var som följer:

Bra skalle och nosparti
Kunde ha något mer stop
Fina ögon, bra bett
Utmärkt benstomme, bra tassar
Bra vinklar fram, tillräckligt bak
Bra bröstdjup, tillräckligt förbröst
Något lång i länden
Rör sig mycket bra, bra steg, bra drive
Bra temperament

Domare: Lis-Beth Liljeqvist






Idag så är jag sjuk, på riktigt. Feber, snuva och värk i kroppen. Piss. Jag har inte tid att var sjuk. Ska iväg och titta på valp imorgon, ska bli jättemysigt! Och nu har nog en liten valpsjuka börjat smyga sig in i mitt system.

Är ledig torsdag & fredag. Imorgon är det kalas för morfar, han fyller 83. Hoppas att jag är feberfri, för är jag inte det så är jag (enligt mina föräldrar) inte välkommen att dyka upp. De tycker att jag ska visa hänsyn och inte smitta ner alla. Men JAG då! Tänk på mig.... Det är skittråkigt att ligga här hemma själv, utan någon som kommer springande med dricka och fluffar täcke och kuddar. Nej fy för att vara sjuk. Dessutom har jag två hundar liggandes på mig, som bevakar varje steg och andetag. Så ensam är jag väl kanske inte, på sätt och vis.

3 oktober - Gott och blandat

Redan tisdagkväll, skönt tycker jag, för nu så är veckans långa arbetspass avklarat. Är trött!
Var hos Jessica ikväll och försökte para hundar, det gick inget vidare, när båda parter hellre flörtade med oss än med varandra.

Hundarna är helt slut efter att ha varit hos Jessica hela dagen. Det tar mer än vad man tror på dem att vara i kennel, när de inte är vana vid det menar jag. Nyttig träning.

Är bjuden till Fiskaren på frukost imorgon, fick ett sms för en stund sedan. Han tycker att vi ska ge oss ut på sjön imorgonförmiddag. Det är nog ingen bra idé. Jag hatar båtar och att vara där jag inte bottnar. Han sa att det var inget att vara rädd för. Tja, skulle det kunna bero på att han är där ute på vattnet dagligen?

På fredag ska Christoffer komma hit. Vad säger man om det? Ja jag vet inte. Känns lite oroväckande att jag började fixa i sovrummet efter att vi bestämt att han ska komma hit. Men NEJ, han ska inte sova över. Ett nej är ett nej! Jag vill inte, och därmed basta. Men det ska bli trevligt med pratsällskap!
På tal om pratsällskap... Johannes kom hit i lördagskväll för att ha filmkväll med mig. Jag hade valt film, vi skulle se The Proposal (Sandra Bullock's nya). Johannes suckade och protesterade högljudt. Därför tog det inte mer än 10 minuter in i filmen så sov han. Jag fick alltså sitta själv och titta på filmen, därefter gick jag sista rundan med hundarna och sen väckte jag honom så att han kunde köra hem. Vilket sällskap...