30 augusti - Är det höst nu?

Är det höst nu? JIPPY! Jag vet inte med alla er andra, men jag tycker om hösten! Tänken på att jag snart kan börja använda mössa igen är överväldigande och det är skönt att äntligen kunna andas ren, kall luft igen. Ja, jag är nog ingen jätte sommarmänniska, men vad gör det?
Var ute och gick en runda i skogen igår med hundarna, det var härligt! Både Nieve och DaTai for som galningar. Nieve sprang ruskigt fort och DaTai.... ja han försökte iallafall! De är så underbara de där två!

I lördagskväll så tittade jag på Remember me, ni vet, filmen men Rob Pattinson från Twilight. Hade klarat mig igenom nästan hela filmen då jag tänkte att jag inte alls förstod varför folk tyckte den var så brutalt sorglig. MEN när jag kom till slutet så grät jag oceaner och sällar mig nu till skaran som tycker att det är en helt fantastisk film. Se den!

Flyttar om 1 månad. Har nedräkning och skulle helst vilja flytta idag! Ska till lägenheten idag och titta, bestämma vilka väggar jag vill ha som fondväggar och fundera över vilka färger. Jag vill flytta nu!!!! Det kommer bli så bra för djuren. På tal om djuren, Ceceilia blev friserad igår. Nu är pälsen väck igen. Tyckte så mycket om den, men har tänkt att hon ska få gå ut lite kortare stunder sen efter flytten och då är det ett helsike med en långhårig, men ack så söt, perserkatt. Så därför fick hon snaggas. Frusen är hon nu förstås så jag bäddade ner henne igårkväll i en av hennes bäddar och där låg hon och spann. Fick också en sådan elementhängmatta av Andrea, och den tror jag hon kommer uppskatta i höst/vinter när kylan kommer och hon kan lägga sig och njuta av värmen där. Finurligt!

23 augusti - Just me


23 augusti - The sound of missing you



I cant break through these walls that are rising in front of me
And the deeper I fall, I realise I never gonna be free
Baby release me


22 augusti - Snyggare än mycket snyggast

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNN vad det grämer mig.

19 augusti - Nieve

YES!!!!!!! Idag så klarade Nieve anlagsprovet i viltspår! Hon är bara så underbar!!!!!



Nieve ca 4,5 månad


19 augusti - Klänning

Såhär så jag ut på bröllopet i helgen!


19 augusti - You make me wanna die


19 augusti - Asbra låt!


13 augusti - Papercut



So hearing your voice on the phone
It makes me feel like I'm further from home
I miss how it feels when we touch
Just like a papercut


8 augusti - When I look at you

Ikväll har jag sett en helt fantastisk film. Jag grät, grät, grät och kunde inte sluta gråta. Filmen var The Last Song. Se den. Den är helt underbar. Precis som denna låten ifrån filmen. When I look at you.



When I look at you I see forgiveness
I see the truth
You love me for who I am
Like the stars hold the moon right there where they belong
And I know I'm not alone


3 augusti - Lydnadshundar








1 augusti - Ledsen

Jag önskar jag inte kände mig ledsen.

1 augusti - Bilder


White Ghost's Dogo's Nieve



Rave On DaTai Fauve BA