31 mars - Trésor de Brie HeQuille Noir DO

Här kommer dagsfärska bilder på min älskade HeQuille!






30 mars - White Ghost's Dogo's Eugenio

Lite nya bilder på min ljuvlige kille, Eugenio!






27 mars - Bröllop

Ikväll så var jag, Wennberg och Lina på bröllop. En av mina gamla vänner från gymnasiet gifte sig. Knaller är en av världens mest godhjärtade människor och att få lov att ta del av hans stora dag betydde massor för mig. Jag har aldrig tidigare träffat hans fru, men vad gör det? Känns det rätt för honom, så stödjer jag hans val till 100%.
När han kom i salen så knep det till i hjärtat, han var så fin och han såg så himla lycklig ut. När sedan hans brud kom in så lös hela han upp. Hon var så vacker! Hennes pappa höll ett jättebra tal som lockade fram både skatt och tårar, tänk att ibland så är det bara så lätt och helt rätt. De är rätt för varandra.
När det var dags för deras löften och, givetvis, kyssen så var mina ögon tårfyllda och jag bara längtade tills det var tillåtet att få krama om brudgummen. Vi stod länge i kö och när det var tur så flinade vi och så utbrast jag; Kom hit med dig, så jag får krama dig!
Och det gjorde jag, hårt och länge! Gud vad jag har saknat honom! Kramade även hans nyblivna fru och önskade dem all lycka till!

Usch nu sitter jag här och gråter, rörd i efterhand. Det kommer att ta väldigt lång tid innan jag glömmer Knallers ansikte när han såg på henne, hade kärlek haft en bild så hade det just då varit hans foto.

26 mars - Smärtsamt vackert

Lyssna på när han sjunger, James Marsden, det gör ju ont i hjärtat! Sedan att han är förkrossande snygg också gör ju inte saken sämre. Ja, jag erkänner. Jag storgrät de 10 första gångerna jag hörde honom sjunga.
Jag och hundarna skulle älska att ha honom inneboende här!



25 mars - Bild

Idag så är mormor Ellens dödannons i tidningen, köpte den för en stund sedan. Ska klippa ut den och spara. Tyckte annonsen var fin, med hennes älskade katter längst upp.

Fick bilder av Lotta som hon tog på Svensk vinnare, här är en när jag håller på att ställa upp HeQuille framför domaren.
Hemsidan är också uppdaterad idag.


23 mars - Bears!

Ikväll så har jag pratat med Björn, och herregud vad det känns bra!

Björn sa; Jag saknar att du dissar mig hela tiden

23 mars - Nytt foto


23 mars - Det här med sorg

Idag, klockan 10.00, ringde det i kyrkoklockorna för mormor Ellen.
Jag kan inte längre vara ledsen, jag vet att tårarna kommer att falla på begravningen, men just nu så är mina ögon torra. Jag orkar inte vara ledsen, jag vill inte vara ledsen. Jag vill minnas med glädje och inte med sorg.
Idag så skulle jag dricka ett glas saft, blandade mig ett glas, slängde en blick mot glasflaskan med saften och log. Inte förrän då reflekterade jag över att det var saften som mormor Ellen alltid bjöd på, och som bara dracks hemma hos henne.
Jag minns alla fikastuder vid hennes köksbord, när hon de senaste åren ständigt påpekade att jag var/är giftasvuxen. Jag brukade skratta till svar och då började hon fnissa, på ett såntdär mormor Ellen vis. Det var så sött.
Sist jag var där och fikade så hade jag HeQuille med mig, hon tyckte om honom och tyckte han var väldigt duktig, men att jag var lite sträng som inte ville bjuda honom på choklad!
Jag vill minnas med glädje och med tacksamhet. Det är inte alla som får lov att växa upp och lära känna sin gammelmormor. Jag fick göra det, och det är jag glad över, därför ska jag inte fälla tårar för de år som hon inte kommer att vara med oss. Tack för allt!

22 mars - Sorg

Denna helgen har inte varit bra. Jag har insett att jag är en dålig förlorare. Fredagen var den enda dag som var positiv. Efter jobbet så åkte jag och HeQuille ut i skogen för att springa en runda, det var skönt. Sen gick vi ut och åt med Lotta och Majzan. Tack för jättetrevlig sällskap!
På svensk vinnare så fick HeQuille en 2:a. Helvetes jävla skit. Han är fan så mycket bättre än så och domaren borde inte få döma mer. Punkt slut. Men iallafall så var det trevligt att träffa alla andra tokroliga briardägare, och HeQuilles två söta systrar. Mamma ringde mig på runt middagstid och berättade att mormor Ellen (min gammelmormor) var mycket dålig på sjukhuset, så jag och Ellinor bestämde oss för att åka dit på vägen hem från utställningen. Vi köpte med oss en bukett blommor och satte oss vid hennes säng.
När vi skulle åka hem gick jag fram och strök henne över kinden, pussade henne i pannan och sa; Godnatt mormor Ellen, sov så gott
Hon avled senare på kvällen, igår den 21 mars, 95 år gammal. Du fattas oss så. Jag är så tacksam för att vi fick den där sista stunden med Dig.

Idag så ställdes Eugenio ut, han fick också en 2:a, men det var jag nöjd med. Han fick fin kritik och bara han lägger på sig mer i vikt så kommer det att gå jättebra. Stannade inte länge på utställningen, ville bara hem.
Eftermiddagen spenderades i soffan, tittade på Walk the line. Älskar den filmen. Därefter körde jag ut i skogen och sprang en runda. Så skönt att få rensa ut huvudet. Därefter körde jag hem till mormor & morfar, där även Alice, Gustav och Håkan befann sig. Det blir förmodligen begravning nästa vecka.

Idag skulle Peo blivit 8 år gammal. Jag saknar honom så att det gör ont i hjärtat, älskade lille vän.

19 mars - Bild


18 mars - Grey's antomy



'Cause every word and every turn and every sign points to your hurt
With every hour you're drifting further away

18 mars - Je t'adore

Idag är jag på superduperhumör! Jag är bara lycklig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gårkvällen igår var super, Petra hjälpte mig får klart här hemma och det blev super!
Idag så har jag varit ute i skogen och tränat, sedan så grillade vi! Mums!

Nu ska jag rusa vidare, sjungandes på sommarlåten från 2006

17 mars - Workout

Ska snart pysa iväg för att träna lite. Det ska bli så skönt, för jag är arg.
HeQuille ligger på soffan och snarkar, vi ska ut på en promenad nu.
Igårkväll så hade jag ett riktigt roligt samtal med min lillebror, Jonatan! Jag skrattade så jag tjöt, det var ett tag sedan han och jag hade så roligt ihop!

Citat av Jonatan;
Hör du mig eller e brevlådan ivägen?

16 mars - Evighet



Ett ögonblicks oändlighet, långt bortom allt i evighet

16 mars - Låt

På fredag får jag och HeQuille en övernattningsgäst!

Imorgon blir det att köra till Satchmo's och köpa en ny BIA- bädd till HeQuille, känner att han bestämt behöver en sådan! På kvällen kommer Petra hit, hon ska hjälpa mig att fixa och dona lite!

Det var roligt att höra Marias reaktion idag, jag behövde det.


14 mars - Valpmys!

Valpmys på kennel White Ghost's Dogo's!


13 mars - Byte av vindrutetorkare

Var precis på Statoil och skulle byta vindrutetorkare, gick in och skulle få hjälp.

Expedit 1: - Vad kan jag hjälpa dig med?
Jag: - Jag behöver nya vindrutetorkare
E1: - Till vadå?
J: - Min bil
E1: - Det förstod jag.....

Därefter så gick vi ut för att vi titta på vilken modell jag skulle ha. Han frågade vilka jag ville byta, och jag sa alla 3. Han kikade, gick sedan till bakrutan och tittade med stor skepsis på vindrutetorkaren. Han tog loss den, virrade fortfarande på huvudet medan vi gick in. Han visade torkaren för den andra expediten som då sa;

- Hade det där varit en kondom så hade du varit gravid, för där är inget gummi kvar!

12 mars - Livet är underbart!

Ja så känns det. När solen skiner så leker livet!




11 mars - Tråkmånsar

Vilka tråkiga läsare jag har, här lägger man ut bilder, resultat & upplevelser, och vilken respons får man? = 0
Skittråkigt.

Var ute och gick en långrunda i skogen för en stund sedan, HeQuille rejsade för glatta livet över stock och sten, och hade sen halva skogen med sig hem i pälsen! Plutten!

Snart är det helg, jag längtar så. 4 dagars ledighet känns väldigt välkomnande just nu!

11 mars - Film

Ikväll så tittade jag på film, Super 8, med Nicolas Cage. Handlade om en maskerad mördare som våltog och sedan slaktade sina offer. Mördaren var en helt vanlig människa. Skrek högt flera gånger under filmen, hade nerverna på ytan. Sånt gör mig rädd, tanken på att vem som helst kan vara ett riktigt monster.
Var därför tvungen att skicka ut ett par sms med frågan om de var mördare. Ingen har svarat, vet inte hur jag ska tolka det, som ett tyst eller undvikande svar?!

Nu är klockan 01.37 = läggdags!

9 mars - ledig dag

Idag har jag haft en ledig dag, fast det är väldigt märkligt att mina lediga dagar alltid är mycket stressigare än de dagar jag jobbar. Vilket fenomen.
Ikväll var det Cityakuten för hela slanten, måste försöka köpa hela serien på dvd, någon som vet om det finns någon samlingsbox? Älskar den serien. Har även hunnit med att titta på Sex and the city filmen, gråtit & skrattat om vartannat. Underbar film. Längtar tills Love in Manhattan trillar genom brevinkastet, för jisses vilken bra gråtfilm. Helt förstörd efteråt.

HeQuille ligger på golvet och suckar, han är trött idag. Han fick leka med ett par Dvärgschnauzrar idag när jag var iväg och mös med skäggisvalpar. Blev rädd för migsjälv idag när jag inte längre kunde minnas hur det kändes att ha Peo, att klappa honom, att pussa på skägget eller när han satt i knäet. Jag minns inte längre. Usch nu börjar jag gråta igen, men det känns vidrigt, hur kan jag ha glömt bort känslan av den individ som stod mig närmst?


8 mars - hundutställning



Gårdagen var kanon!
HeQuille ställdes först, och vilken rolig hund han är att ställa!
Domaren tyckte jättemycket om honom och lovordnade hans mentalitet, som enligt henne
var den bästa hon sett hos en Briard på mycket länge!! Hon såg också framemot
att få se honom i framtiden som en ståtlig herre!
HeQuille fick en kanonfin kritik (där även handlingen berömdes!) och slutade som BIM!
Eugenio ställdes för första gången sedan han var 5 månader gammal, så det var
jättespännande, och framförallt, det var första gången jag ställde min egna Dogo!
Han fick en 1:a och tyckte att allt var jätteroligt, svansen gick hela tiden i ringen!
Domaren tyckte att han var en stilig herre och tyckte han hade framtiden för sig!

Så, nu har jag letat upp en massa uställningar som vi ska fara på iår!
Here we come!

5 mars - besök

Var och fick  hundarna vaccinerade ikväll inför utställningssäsongen! Ni kan tro att folk tittar när man kommer gående med två så pass stora hundar som jag har *skratt*!
Efter att Andrea (tack för hjälpen!) sett till att mina hundars papper var iordning så begav jag mig hem till Emma & Jonas för att visa upp Eugenio! Läste i Emmas blogg efter att vi varit och hälsat på, och hon gillade honom skarpt! Jätteroligt att mina killar gör succé!

5 mars - Dunka mig

Fortsätter på låttemat! Tänker alltid på Andreas när jag hör denna låten. HA! Jag ser era miner framför mig.
Alltså, anledningen till att jag gör det är att vi lyssnade på den låten när vi åkte på den första festen ihop. Han satt helt tyst, i chock och var förfärad över den hemska texten. Han rodnade som en generad 13- åring. Jag skrattar fortfarande åt minnet!!!!!


4 mars - Always on my mind

Little things I should have said and done
I just never took the time
You were always on my mind


4 mars - stank

Min första vakna timme på dygnet hade jag helst hoppat över. Vaknade av en stickande stank och bävade för att gå upp ur sängen. Gick ut i tv-rummet. HeQuille hade uppenbarligen fått diarré på morgontimmarna. Stackaren, han skämdes så när jag gick upp. Så det blev till att sanera och se glad ut.

Därefter skogspromenad, det uppskattades desto mer av både honom och mig! Så härligt väder det är idag! Hade helst packat en väska och suttit i skogen hela dagen. Solat ansiktet lite, druckit ett par koppar kaffe och bara myst. Men icke. Jag ska jobba. Life sucks sometimes!

Roligt att så många tycker om mina två stiliga herrar! De kommer att ställas ut båda två nu till helgen på en liten inoff. utställning för att träna lite inför svensk vinnare (som är om 3 veckor i Malmö). Ska bli intressant att se hur det går. Men jag tar det inte så allvarligt. Det är bara en träning. De är ju snyggast oavsett vilket!

Här kommer låten som jag för tillfället inte kan sluta lyssna på!




You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

  Oh the truth hurts
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before

3 mars - Eugenio

Såhär ser jag ut som Dogo Argentinoägare!
Jag tillsammans med min White Ghost's Dogo's Eugenio

Coat of white satin, body of steel, heart of gold
- The Dogo Argentino


3 mars - karaktär

Jag håller på att anpassa mitt yttre efter mina inre förändringar. Dvs jag håller på att försöka övertyga omvärlden om att skrapsåret jag har på hakan och näsan SKA vara där. Mina blåmärken på armar och ben SKA vara där. Så det så. Allt för att förstärka min karaktär.


Var och shoppade med Jessica idag, på vägen hem så lyssnade vi på hennes favoritlåt och nu måste jag bara citera henne; "den är som att få en halv orgasm!"

Fick även en supermössa av Petra idag, jag fryser inte längre om huvudet! Tack!


1 mars - träningsbilder






För fler bilder, kika in på
www.hundskoj.se

1 mars - underbara lördag!

Igår så hade jag den bästa lördag jag haft på mycket länge! Började med att köra till Sjöbo för att vara mottage till Andreas lillskägg, Albin, på rapportträning. Hann bli stoppad av polisen också på vägen dit, slapp böter. Hade en jättetrevlig stund! Mer om detta kan ni läsa i tidigare inlägg.

På kvällen så låg jag sedan i soffan och slötittade på tv. Började smsa med Petra och sa att jag var så sugen på att köra till Helsingborg. En kvart senare och så var vi på väg! Hade fjärilar i magen när vi åkte dit, Petra skrattade åt mig.
Luddet blev sur på mig, sa att jag var flörtig (mot fel person), och satte sig på parkeringen. Vi andra satt kvar inomhus och förstod ingenting. Visst är det märkligt vad man kan "glömma" ibland? Igår så var allt puts väck och jag mådde bara så jävla bra.

Kvällen avslutades på Valvet där vi bemöttes av duktigt fulla människor som blev glada över att se oss. Alltid något antar jag!